Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/14644
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Бурковська, Алла Валентинівна; | - |
dc.contributor.author | Burkovska, Alla | - |
dc.contributor.author | Бурковська, Анна Іванівна | - |
dc.contributor.author | Burkovskaia, Anna | - |
dc.date.accessioned | 2023-07-04T07:10:22Z | - |
dc.date.available | 2023-07-04T07:10:22Z | - |
dc.date.issued | 2023 | - |
dc.identifier.citation | Бурковська А. І., Бурковська А. В. Дослідження споживчої поведінки як фактора управління формуванням продовольчої безпеки // Продовольча безпека України в умовах війни і післявоєнного відновлення: глобальні та національні виміри. Міжнародний форум = Food security of Ukraine in the conditions of the war and post-war recovery: global and national dimensions. International forum : доповіді учасників міжнародної науково-практичної конференції, 01-02 червня 2023 р., м. Миколаїв / Міністерство освіти і науки України ; Миколаївський національний аграрний університет. Миколаїв : МНАУ, 2023. C. 192-194. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/14644 | - |
dc.description.abstract | Висвітлено поведінку споживачів харчових продуктів. Розглянуто стратегії зменшення сприйнятого споживачем при покупці товару ризику. Наведено компоненти усвідомленого ризику споживачів харчових продуктів і особливості методів зменшення ризиків, пов’язаних з безпекою харчових продуктів. | uk_UA |
dc.description.abstract | The behavior of food consumers is highlighted. Strategies for reducing the risk perceived by the consumer when buying a product are considered. The components of the perceived risk of food consumers and the features of methods of reducing risks related to food safety are given. | - |
dc.language.iso | other | uk_UA |
dc.publisher | Миколаївський національний аграрний університет | uk_UA |
dc.subject | споживачі | uk_UA |
dc.subject | усвідомлений ризик | uk_UA |
dc.subject | харчові продукти | uk_UA |
dc.subject | безпека | uk_UA |
dc.subject | consumers | uk_UA |
dc.subject | perceived risk | uk_UA |
dc.subject | food products | uk_UA |
dc.subject | safety | uk_UA |
dc.title | Дослідження споживчої поведінки як фактора управління формуванням продовольчої безпеки | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Продовольча безпека України в умовах війни і післявоєнного відновлення: глобальні та національні виміри. Міжнародний форум - 2023 |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
prod_bezp-22-05-23-192-194.pdf | 616,75 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.