Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/14644
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorБурковська, Алла Валентинівна;-
dc.contributor.authorBurkovska, Alla-
dc.contributor.authorБурковська, Анна Іванівна-
dc.contributor.authorBurkovskaia, Anna-
dc.date.accessioned2023-07-04T07:10:22Z-
dc.date.available2023-07-04T07:10:22Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationБурковська А. І., Бурковська А. В. Дослідження споживчої поведінки як фактора управління формуванням продовольчої безпеки // Продовольча безпека України в умовах війни і післявоєнного відновлення: глобальні та національні виміри. Міжнародний форум = Food security of Ukraine in the conditions of the war and post-war recovery: global and national dimensions. International forum : доповіді учасників міжнародної науково-практичної конференції, 01-02 червня 2023 р., м. Миколаїв / Міністерство освіти і науки України ; Миколаївський національний аграрний університет. Миколаїв : МНАУ, 2023. C. 192-194.uk_UA
dc.identifier.urihttps://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/14644-
dc.description.abstractВисвітлено поведінку споживачів харчових продуктів. Розглянуто стратегії зменшення сприйнятого споживачем при покупці товару ризику. Наведено компоненти усвідомленого ризику споживачів харчових продуктів і особливості методів зменшення ризиків, пов’язаних з безпекою харчових продуктів.uk_UA
dc.description.abstractThe behavior of food consumers is highlighted. Strategies for reducing the risk perceived by the consumer when buying a product are considered. The components of the perceived risk of food consumers and the features of methods of reducing risks related to food safety are given.-
dc.language.isootheruk_UA
dc.publisherМиколаївський національний аграрний університетuk_UA
dc.subjectспоживачіuk_UA
dc.subjectусвідомлений ризикuk_UA
dc.subjectхарчові продуктиuk_UA
dc.subjectбезпекаuk_UA
dc.subjectconsumersuk_UA
dc.subjectperceived riskuk_UA
dc.subjectfood productsuk_UA
dc.subjectsafetyuk_UA
dc.titleДослідження споживчої поведінки як фактора управління формуванням продовольчої безпекиuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Розташовується у зібраннях:Продовольча безпека України в умовах війни і післявоєнного відновлення: глобальні та національні виміри. Міжнародний форум - 2023

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
prod_bezp-22-05-23-192-194.pdf616,75 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.