Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/14644
Title: | Дослідження споживчої поведінки як фактора управління формуванням продовольчої безпеки |
Authors: | Бурковська, Алла Валентинівна; Burkovska, Alla Бурковська, Анна Іванівна Burkovskaia, Anna |
Keywords: | споживачі усвідомлений ризик харчові продукти безпека consumers perceived risk food products safety |
Issue Date: | 2023 |
Publisher: | Миколаївський національний аграрний університет |
Citation: | Бурковська А. І., Бурковська А. В. Дослідження споживчої поведінки як фактора управління формуванням продовольчої безпеки // Продовольча безпека України в умовах війни і післявоєнного відновлення: глобальні та національні виміри. Міжнародний форум = Food security of Ukraine in the conditions of the war and post-war recovery: global and national dimensions. International forum : доповіді учасників міжнародної науково-практичної конференції, 01-02 червня 2023 р., м. Миколаїв / Міністерство освіти і науки України ; Миколаївський національний аграрний університет. Миколаїв : МНАУ, 2023. C. 192-194. |
Abstract: | Висвітлено поведінку споживачів харчових продуктів. Розглянуто стратегії зменшення сприйнятого споживачем при покупці товару ризику. Наведено компоненти усвідомленого ризику споживачів харчових продуктів і особливості методів зменшення ризиків, пов’язаних з безпекою харчових продуктів. The behavior of food consumers is highlighted. Strategies for reducing the risk perceived by the consumer when buying a product are considered. The components of the perceived risk of food consumers and the features of methods of reducing risks related to food safety are given. |
URI: | https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/14644 |
Appears in Collections: | Продовольча безпека України в умовах війни і післявоєнного відновлення: глобальні та національні виміри. Міжнародний форум - 2023 |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
prod_bezp-22-05-23-192-194.pdf | 616,75 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.