Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/14650
Назва: | Вплив постійності складу технологічної групи на ріст, розвиток та поведінку теличок у молочний період |
Автори: | Золотарьов, А. П. Антоненко, С. Ф. Піскун, В. І. Золотарьова, С. А. |
Ключові слова: | телички постійність групи приріст живої маси порівняльний аналіз heifers group stability live weight gain comparative analysis |
Дата публікації: | 2023 |
Видавництво: | Миколаївський національний аграрний університет |
Бібліографічний опис: | Золотарьов А. П., Антоненко С. Ф., Піскун В. І., Золотарьова С. А. Вплив постійності складу технологічної групи на ріст, розвиток та поведінку теличок у молочний період // Продовольча безпека України в умовах війни і післявоєнного відновлення: глобальні та національні виміри. Міжнародний форум = Food security of Ukraine in the conditions of the war and post-war recovery: global and national dimensions. International forum : доповіді учасників міжнародної науково-практичної конференції, 01-02 червня 2023 р., м. Миколаїв / Міністерство освіти і науки України ; Миколаївський національний аграрний університет. Миколаїв : МНАУ, 2023. C. 211-212. |
Короткий огляд (реферат): | У статті наведено результати щодо визначення впливу постійності складу технологічної групи на ріст, розвиток та поведінку теличок у молочний період. Одержані результати свідчать, що телички з групи з постійним складом протягом дослідження мали перевагу за приростом живої маси, середньодобовими приростами, більше часу витрачали на споживання корму та відпочинок, ніж їх однолітки з групи зі змінним складом. The article presents the results of determining the influence of the constant composition of the technological group on the growth, development and behavior of heifers during the milking period. The obtained results indicate that heifers from the group with a constant composition during the study had an advantage in live weight gain, average daily gains, spent more time on feed consumption and rest than their peers from the group with a variable composition. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/14650 |
Розташовується у зібраннях: | Продовольча безпека України в умовах війни і післявоєнного відновлення: глобальні та національні виміри. Міжнародний форум - 2023 |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
prod_bezp-22-05-23-211-212.pdf | 520,58 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.