Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/14657
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКувшинова, Анна Александровна-
dc.contributor.authorKuvshinova, Anna-
dc.date.accessioned2023-07-04T12:07:06Z-
dc.date.available2023-07-04T12:07:06Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationКувшинова А. О. Вплив ресурсозберігаючих прийомів живлення на врожайність і якість зерна ячменю озимого в умовах Південного Степу України // Продовольча безпека України в умовах війни і післявоєнного відновлення: глобальні та національні виміри. Міжнародний форум = Food security of Ukraine in the conditions of the war and post-war recovery: global and national dimensions. International forum : доповіді учасників міжнародної науково-практичної конференції, 01-02 червня 2023 р., м. Миколаїв / Міністерство освіти і науки України ; Миколаївський національний аграрний університет. Миколаїв : МНАУ, 2023. C. 220-222.uk_UA
dc.identifier.urihttps://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/14657-
dc.description.abstractЗернове господарство країна є значним потенціалом вирощування зернових та олійних культур, і насамперед забезпечує не лише своє населення продукцією, а й бере активну участь у світовому попиті, який з кожним роком стрімко зростає. Ячмінь займає важливе значення, особливо на півдні України, він є однією з найпродуктивніших зернових культур. Серед хлібів першої групи ячмінь озимий найбільш посухостійкий і відзначається високою продуктивністю на створення одиниці органічної речовини Однак періодичні зміни погодних умов з жаркими і посушливими літами та різкими заморозками, які на 20-40% обумовлюють урожайність, значно загострюють одержання, сталої продукції та потребують постійних досліджень щодо стабільного виробництва зерна за рахунок впровадження добре адаптивних сортів до місцевих умов, та технологій їх вирощування.uk_UA
dc.description.abstractThe country's grain economy has a significant potential for the cultivation of grain and oil crops, and primarily provides not only its population with products, but also actively participates in world demand, which is growing rapidly every year. At the same time, barley is important, especially in the south of Ukraine, it is one of the most productive grain crops. Among the breads of the first group, winter barley is the most droughtresistant and is characterized by high productivity per unit of organic matter. However, periodic changes in weather conditions with hot and dry summers and sharp frosts, which determine productivity by 20-40%, significantly exacerbate the production of sustainable products and require constant research regarding stable grain production due to the introduction of well-adapted varieties to local conditions and their growing technologies.-
dc.language.isootheruk_UA
dc.publisherМиколаївський національний аграрний університетuk_UA
dc.subjectячмінь озимийuk_UA
dc.subjectсортиuk_UA
dc.subjectбіопрепаратиuk_UA
dc.subjectурожайністьuk_UA
dc.subjectwinter barleyuk_UA
dc.subjectvarietiesuk_UA
dc.subjectbiological preparationsuk_UA
dc.titleВплив ресурсозберігаючих прийомів живлення на врожайність і якість зерна ячменю озимого в умовах Південного Степу Україниuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Розташовується у зібраннях:Продовольча безпека України в умовах війни і післявоєнного відновлення: глобальні та національні виміри. Міжнародний форум - 2023

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
prod_bezp-22-05-23-220-222.pdf529,74 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.