Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/14663
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЛюбич, В. В.-
dc.date.accessioned2023-07-05T09:26:45Z-
dc.date.available2023-07-05T09:26:45Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationЛюбич В. В. Формування азотовмісного складника в зерні тритикале ярого за різного удобрення // Продовольча безпека України в умовах війни і післявоєнного відновлення: глобальні та національні виміри. Міжнародний форум = Food security of Ukraine in the conditions of the war and post-war recovery: global and national dimensions. International forum : доповіді учасників міжнародної науково-практичної конференції, 01-02 червня 2023 р., м. Миколаїв / Міністерство освіти і науки України ; Миколаївський національний аграрний університет. Миколаїв : МНАУ, 2023. C. 236-238.uk_UA
dc.identifier.urihttps://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/14663-
dc.description.abstractВстановлено, що вміст клейковини зростає від 18,7% у варіанті без добрив до 20,4-26,4% або на 9-41%. Індекс стабільності за такого сценарію удобрення змінюється від 0,76 до 0,91. Найменше на вміст клейковини впливає застосування фосфорно-калійних добрив – 19,3%. За показником індексу деформації клейковини зерно тритикале ярого відповідає сильному за якістю борошну.uk_UA
dc.description.abstractIt was established that the gluten content increases from 18.7% in the variant without fertilizers to 20.4–26.4% or by 9–41%. The stability index under such a fertilizer scenario varies from 0.76 to 0.91. The use of phosphorus-potassium fertilizers has the least effect on the gluten content – 19.3%. According to the gluten deformation index, spring triticale grain corresponds to high-quality flour.-
dc.language.isootheruk_UA
dc.publisherМиколаївський національний аграрний університетuk_UA
dc.subjectтритикале яреuk_UA
dc.subjectазотні добриваuk_UA
dc.subjectвміст клейковиниuk_UA
dc.subjectвміст клейковиниuk_UA
dc.subjecttriticaleuk_UA
dc.subjectnitrogen fertilizersuk_UA
dc.subjectgluten contentuk_UA
dc.subjectstability indexuk_UA
dc.titleФормування азотовмісного складника в зерні тритикале ярого за різного удобренняuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Розташовується у зібраннях:Продовольча безпека України в умовах війни і післявоєнного відновлення: глобальні та національні виміри. Міжнародний форум - 2023

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
prod_bezp-22-05-23-236-238.pdf550,07 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.