Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/14663
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Любич, В. В. | - |
dc.date.accessioned | 2023-07-05T09:26:45Z | - |
dc.date.available | 2023-07-05T09:26:45Z | - |
dc.date.issued | 2023 | - |
dc.identifier.citation | Любич В. В. Формування азотовмісного складника в зерні тритикале ярого за різного удобрення // Продовольча безпека України в умовах війни і післявоєнного відновлення: глобальні та національні виміри. Міжнародний форум = Food security of Ukraine in the conditions of the war and post-war recovery: global and national dimensions. International forum : доповіді учасників міжнародної науково-практичної конференції, 01-02 червня 2023 р., м. Миколаїв / Міністерство освіти і науки України ; Миколаївський національний аграрний університет. Миколаїв : МНАУ, 2023. C. 236-238. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/14663 | - |
dc.description.abstract | Встановлено, що вміст клейковини зростає від 18,7% у варіанті без добрив до 20,4-26,4% або на 9-41%. Індекс стабільності за такого сценарію удобрення змінюється від 0,76 до 0,91. Найменше на вміст клейковини впливає застосування фосфорно-калійних добрив – 19,3%. За показником індексу деформації клейковини зерно тритикале ярого відповідає сильному за якістю борошну. | uk_UA |
dc.description.abstract | It was established that the gluten content increases from 18.7% in the variant without fertilizers to 20.4–26.4% or by 9–41%. The stability index under such a fertilizer scenario varies from 0.76 to 0.91. The use of phosphorus-potassium fertilizers has the least effect on the gluten content – 19.3%. According to the gluten deformation index, spring triticale grain corresponds to high-quality flour. | - |
dc.language.iso | other | uk_UA |
dc.publisher | Миколаївський національний аграрний університет | uk_UA |
dc.subject | тритикале яре | uk_UA |
dc.subject | азотні добрива | uk_UA |
dc.subject | вміст клейковини | uk_UA |
dc.subject | вміст клейковини | uk_UA |
dc.subject | triticale | uk_UA |
dc.subject | nitrogen fertilizers | uk_UA |
dc.subject | gluten content | uk_UA |
dc.subject | stability index | uk_UA |
dc.title | Формування азотовмісного складника в зерні тритикале ярого за різного удобрення | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Продовольча безпека України в умовах війни і післявоєнного відновлення: глобальні та національні виміри. Міжнародний форум - 2023 |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
prod_bezp-22-05-23-236-238.pdf | 550,07 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.