Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/14680
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | Каратєєва, Олена Іванівна, науковий керівник | - |
dc.contributor.advisor | Karateeva, Helena, scientific director | - |
dc.contributor.author | Кононова, А. | - |
dc.date.accessioned | 2023-07-10T12:01:31Z | - |
dc.date.available | 2023-07-10T12:01:31Z | - |
dc.date.issued | 2023 | - |
dc.identifier.citation | Кононова А. Оптимізація біотехнології виробництві сметани в умовах ПрАТ "Лакталіс-Миколаїв" : кваліфікаційна робота на здобуття першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за спеціальністю 162 – «Біотехнології та біоінженерія» / наук. керівник О. Каратєєва. Миколаїв : МНАУ, 2023. 51 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/14680 | - |
dc.description.abstract | Дипломну бакалаврську роботу виконано на 53 сторінках друкованого тексту, з використанням 21 бібліографічних джерел спеціальної, додаткової літератури та періодичних видань. До роботи внесено 10 таблиць та 1 рисунок. Тема дипломної роботи: «Оптимізація біотехнології виробництві сметани в умовах ПрАТ «Лакталіс-Миколаїв». Об’єкт досліджень – технологічний процес виробництва сметани, її біохімічні та мікробіологічні показники. Предмет досліджень – аналіз ступеня впливу виду закваски на зброджувальні характеристики сметани Мета досліджень – надати характеристику технологічного процесу виробництва продукту сметани 20% Президент, дослідити її біохімічні та мікробіологічні показники та визначити вплив виду закваски на зброджувальні характеристики продукту. Для виконання мети були поставлені наступні завдання: 1. Охарактеризувати технологічний процес виробництва продукту сметани 20% Президент; 2. Охарактеризувати закваски, які використовуються при виготовленні сметани 20% Президент; 3. Оцінити готовий продукт за біохімічними, органлептичними та мікробіологічними показниками. Методи дослідження – загальноприйняті стандартні біохімічні та мікробіологічні методи та метод порівняльного аналізу. | - |
dc.language.iso | other | uk_UA |
dc.title | Оптимізація біотехнології виробництві сметани в умовах ПрАТ "Лакталіс-Миколаїв" | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Кваліфікаційні роботи (Факультет ТВППТСБ) Кваліфікаційні роботи студентів МНАУ |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Кононова А -162.pdf | 376,84 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.