Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/14680
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.advisorКаратєєва, Олена Іванівна, науковий керівник-
dc.contributor.advisorKarateeva, Helena, scientific director-
dc.contributor.authorКононова, А.-
dc.date.accessioned2023-07-10T12:01:31Z-
dc.date.available2023-07-10T12:01:31Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationКононова А. Оптимізація біотехнології виробництві сметани в умовах ПрАТ "Лакталіс-Миколаїв" : кваліфікаційна робота на здобуття першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за спеціальністю 162 – «Біотехнології та біоінженерія» / наук. керівник О. Каратєєва. Миколаїв : МНАУ, 2023. 51 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/14680-
dc.description.abstractДипломну бакалаврську роботу виконано на 53 сторінках друкованого тексту, з використанням 21 бібліографічних джерел спеціальної, додаткової літератури та періодичних видань. До роботи внесено 10 таблиць та 1 рисунок. Тема дипломної роботи: «Оптимізація біотехнології виробництві сметани в умовах ПрАТ «Лакталіс-Миколаїв». Об’єкт досліджень – технологічний процес виробництва сметани, її біохімічні та мікробіологічні показники. Предмет досліджень – аналіз ступеня впливу виду закваски на зброджувальні характеристики сметани Мета досліджень – надати характеристику технологічного процесу виробництва продукту сметани 20% Президент, дослідити її біохімічні та мікробіологічні показники та визначити вплив виду закваски на зброджувальні характеристики продукту. Для виконання мети були поставлені наступні завдання: 1. Охарактеризувати технологічний процес виробництва продукту сметани 20% Президент; 2. Охарактеризувати закваски, які використовуються при виготовленні сметани 20% Президент; 3. Оцінити готовий продукт за біохімічними, органлептичними та мікробіологічними показниками. Методи дослідження – загальноприйняті стандартні біохімічні та мікробіологічні методи та метод порівняльного аналізу.-
dc.language.isootheruk_UA
dc.titleОптимізація біотехнології виробництві сметани в умовах ПрАТ "Лакталіс-Миколаїв"uk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Розташовується у зібраннях:Кваліфікаційні роботи (Факультет ТВППТСБ)
Кваліфікаційні роботи студентів МНАУ

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Кононова А -162.pdf376,84 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.