Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/14680
Title: Оптимізація біотехнології виробництві сметани в умовах ПрАТ "Лакталіс-Миколаїв"
Authors: Каратєєва, Олена Іванівна, науковий керівник
Karateeva, Helena, scientific director
Кононова, А.
Issue Date: 2023
Citation: Кононова А. Оптимізація біотехнології виробництві сметани в умовах ПрАТ "Лакталіс-Миколаїв" : кваліфікаційна робота на здобуття першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за спеціальністю 162 – «Біотехнології та біоінженерія» / наук. керівник О. Каратєєва. Миколаїв : МНАУ, 2023. 51 с.
Abstract: Дипломну бакалаврську роботу виконано на 53 сторінках друкованого тексту, з використанням 21 бібліографічних джерел спеціальної, додаткової літератури та періодичних видань. До роботи внесено 10 таблиць та 1 рисунок. Тема дипломної роботи: «Оптимізація біотехнології виробництві сметани в умовах ПрАТ «Лакталіс-Миколаїв». Об’єкт досліджень – технологічний процес виробництва сметани, її біохімічні та мікробіологічні показники. Предмет досліджень – аналіз ступеня впливу виду закваски на зброджувальні характеристики сметани Мета досліджень – надати характеристику технологічного процесу виробництва продукту сметани 20% Президент, дослідити її біохімічні та мікробіологічні показники та визначити вплив виду закваски на зброджувальні характеристики продукту. Для виконання мети були поставлені наступні завдання: 1. Охарактеризувати технологічний процес виробництва продукту сметани 20% Президент; 2. Охарактеризувати закваски, які використовуються при виготовленні сметани 20% Президент; 3. Оцінити готовий продукт за біохімічними, органлептичними та мікробіологічними показниками. Методи дослідження – загальноприйняті стандартні біохімічні та мікробіологічні методи та метод порівняльного аналізу.
URI: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/14680
Appears in Collections:Кваліфікаційні роботи (Факультет ТВППТСБ)
Кваліфікаційні роботи студентів МНАУ

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Кононова А -162.pdf376,84 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.