Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/14690
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.advisorЗюзько, Алла Валентинівна, науковий керівник-
dc.contributor.advisorZiuzko, Alla, scientific director-
dc.contributor.authorІскова, А.-
dc.date.accessioned2023-07-11T07:10:26Z-
dc.date.available2023-07-11T07:10:26Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationІскова А. Технологія виробництва рибних котлет в умовах ТОВ «Миколаїврибпром» м. Нова Одеса : кваліфікаційна робота на здобуття першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за спеціальністю 181 – «Харчові технології» / наук. керівник А. Зюзько. Миколаїв : МНАУ, 2023. 35 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/14690-
dc.description.abstractКваліфікаційна робота складається із вступу, огляду літератури, матеріалу та об’єкту досліджень, результатів досліджень, висновків, пропозицій, списку використаних джерел. Робота викладена на 35 сторінках та містить 7 таблиць і 1 рисунок. Список використаної літератури складає 23 джерел. Тема кваліфікаційної роботи: «Технологія виробництва рибних котлет в умовах ТОВ «Миколаїврибпром» м. Нова Одеса». Метою роботи є оцінити технологію виробництва рибних котлет. Завдання досліджень: обґрунтувати асортимент котлет; проаналізувати технологічну схему виробництва рибних котлет, визначити основну сировину для виготовлення рибних котлет; розрахувати кількість технологічного обладнання; розрахувати площу виробничих приміщень; описати технологію виробництва рибних котлет; оцінити якість готового продукту; розрахувати чисельність працівників виробництва; розрахувати витрати ресурсів на виробництво продукції. У результаті досліджень проаналізовано технологічну схему виготовлення рибних котлет, визначено основну сировину для виробництва рибних котлет, проведено розрахунки технологічного обладнання, виробничих площ, чисельності працівників та витрат ресурсів на виробництво, оцінено якість готового продукту. Висновки та пропозиції зроблено на підставі одержаних результатів.uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.titleТехнологія виробництва рибних котлет в умовах ТОВ «Миколаїврибпром» м. Нова Одесаuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Розташовується у зібраннях:Кваліфікаційні роботи (Факультет ТВППТСБ)
Кваліфікаційні роботи студентів МНАУ

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Іскова А.Ю_пт.pdf554,03 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.