Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/14697Повний запис метаданих
| Поле DC | Значення | Мова |
|---|---|---|
| dc.contributor.advisor | Трибрат Руслан Олександрович, науковий керівник | - |
| dc.contributor.advisor | Tribrat Ruslan, scientific director | - |
| dc.contributor.author | Головенко, О. | - |
| dc.date.accessioned | 2023-07-11T08:21:40Z | - |
| dc.date.available | 2023-07-11T08:21:40Z | - |
| dc.date.issued | 2023 | - |
| dc.identifier.citation | Головенко О. Технологія виробництва шоколадного суфле в умовах ТОВ «Терновський хлібзавод» м. Миколаїв : кваліфікаційна робота на здобуття першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за спеціальністю 181 – «Харчові технології» / наук. керівник Р. Трибрат. Миколаїв : МНАУ, 2023. 43 с. | uk_UA |
| dc.identifier.uri | https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/14697 | - |
| dc.description.abstract | Дана кваліфікаційна робота розміщена на 43 сторінках. Містить 14 таблиць та 2 рисунки. Кількість бібліографічних джерел – 31. Тема кваліфікаційної роботи: «Технологія виробництва шоколадного суфле в умовах ТОВ «Терновський хлібзавод» м. Миколаїв». В першому розділі кваліфікаційної роботи проаналізовано економічні тенденції в кондитерській галузі та інноваційні технології в галузі кондитерства. В другому розділі визначено методику виконання даної роботи та охарактеризовано підприємство, на якому проводилося дослідження. В третьому розділі представлено два види суфле, описано їх рецептури, оцінено харчову та біологічну цінність, проведено органолептичну оцінку. Було зроблено висновки і надано пропозиції підприємтсву. Визначено, яке суфле виявилося кращим за органолептичними показниками, харчовою та біологічною цінністю. | uk_UA |
| dc.language.iso | other | uk_UA |
| dc.title | Технологія виробництва шоколадного суфле в умовах ТОВ «Терновський хлібзавод» м. Миколаїв | uk_UA |
| dc.type | Other | uk_UA |
| Розташовується у зібраннях: | Кваліфікаційні роботи (Факультет ТВППТСБ) Кваліфікаційні роботи студентів МНАУ | |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| Головенко О.М._пт.pdf | 748,63 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.