Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/14697
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.advisorТрибрат Руслан Олександрович, науковий керівник-
dc.contributor.advisorTribrat Ruslan, scientific director-
dc.contributor.authorГоловенко, О.-
dc.date.accessioned2023-07-11T08:21:40Z-
dc.date.available2023-07-11T08:21:40Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationГоловенко О. Технологія виробництва шоколадного суфле в умовах ТОВ «Терновський хлібзавод» м. Миколаїв : кваліфікаційна робота на здобуття першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за спеціальністю 181 – «Харчові технології» / наук. керівник Р. Трибрат. Миколаїв : МНАУ, 2023. 43 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/14697-
dc.description.abstractДана кваліфікаційна робота розміщена на 43 сторінках. Містить 14 таблиць та 2 рисунки. Кількість бібліографічних джерел – 31. Тема кваліфікаційної роботи: «Технологія виробництва шоколадного суфле в умовах ТОВ «Терновський хлібзавод» м. Миколаїв». В першому розділі кваліфікаційної роботи проаналізовано економічні тенденції в кондитерській галузі та інноваційні технології в галузі кондитерства. В другому розділі визначено методику виконання даної роботи та охарактеризовано підприємство, на якому проводилося дослідження. В третьому розділі представлено два види суфле, описано їх рецептури, оцінено харчову та біологічну цінність, проведено органолептичну оцінку. Було зроблено висновки і надано пропозиції підприємтсву. Визначено, яке суфле виявилося кращим за органолептичними показниками, харчовою та біологічною цінністю.uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.titleТехнологія виробництва шоколадного суфле в умовах ТОВ «Терновський хлібзавод» м. Миколаївuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Розташовується у зібраннях:Кваліфікаційні роботи (Факультет ТВППТСБ)
Кваліфікаційні роботи студентів МНАУ

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Головенко О.М._пт.pdf748,63 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.