Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/14697
Title: Технологія виробництва шоколадного суфле в умовах ТОВ «Терновський хлібзавод» м. Миколаїв
Authors: Трибрат Руслан Олександрович, науковий керівник
Tribrat Ruslan, scientific director
Головенко, О.
Issue Date: 2023
Citation: Головенко О. Технологія виробництва шоколадного суфле в умовах ТОВ «Терновський хлібзавод» м. Миколаїв : кваліфікаційна робота на здобуття першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за спеціальністю 181 – «Харчові технології» / наук. керівник Р. Трибрат. Миколаїв : МНАУ, 2023. 43 с.
Abstract: Дана кваліфікаційна робота розміщена на 43 сторінках. Містить 14 таблиць та 2 рисунки. Кількість бібліографічних джерел – 31. Тема кваліфікаційної роботи: «Технологія виробництва шоколадного суфле в умовах ТОВ «Терновський хлібзавод» м. Миколаїв». В першому розділі кваліфікаційної роботи проаналізовано економічні тенденції в кондитерській галузі та інноваційні технології в галузі кондитерства. В другому розділі визначено методику виконання даної роботи та охарактеризовано підприємство, на якому проводилося дослідження. В третьому розділі представлено два види суфле, описано їх рецептури, оцінено харчову та біологічну цінність, проведено органолептичну оцінку. Було зроблено висновки і надано пропозиції підприємтсву. Визначено, яке суфле виявилося кращим за органолептичними показниками, харчовою та біологічною цінністю.
URI: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/14697
Appears in Collections:Кваліфікаційні роботи (Факультет ТВППТСБ)
Кваліфікаційні роботи студентів МНАУ

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Головенко О.М._пт.pdf748,63 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.