Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/14700
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | Петрова, Олена Іванівна, науковий керівник | - |
dc.contributor.advisor | Petrova, Olena, scientific director | - |
dc.contributor.author | Зелінська, Е. | - |
dc.date.accessioned | 2023-07-11T08:46:48Z | - |
dc.date.available | 2023-07-11T08:46:48Z | - |
dc.date.issued | 2023 | - |
dc.identifier.citation | Зелінська Е. Технологія виробництва хліба в умовах ТОВ «Терновський хлібзавод» м. Миколаїв : кваліфікаційна робота на здобуття першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за спеціальністю 181 – «Харчові технології» / наук. керівник О. Петрова. Миколаїв : МНАУ, 2023. 52 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/14700 | - |
dc.description.abstract | Кваліфікаційна робота складається із вступу, огляду літератури, матеріалу та об’єкту досліджень, результатів досліджень, висновків, пропозицій, списку використаних джерел. Робота викладена на 52 сторінках та містить 13 таблиць і 3 рисунка. Список використаної літератури складає 50 джерел. Тема кваліфікаційної роботи: «Технологія виробництва хліба в умовах ТОВ «Терновський хлібзавод» м. Миколаїв». Об’єктом досліджень була технологія виготовлення хліба з цільнозернового борошна. Метою роботи є оцінити технологію виробництва хліба з цільнозернового борошна. Завдання досліджень: обґрунтувати асортимент хлібобулочних виробів; проаналізувати технологічну схему виробництва хліба, визначити основну сировину для виготовлення хліба; розрахувати кількість технологічного обладнання; розрахувати площу виробничих приміщень; описати технологію виробництва хліба; оцінити якість готового продукту; розрахувати чисельність працівників виробництва; розрахувати витрати ресурсів на виробництво продукції. У результаті досліджень проаналізовано технологічну схему виготовлення хліба з цільзернового борошна, визначено основну сировину для виготовлення хліба, проведено розрахунки технологічного обладнання, виробничих площ, чисельності працівників та витрат ресурсів на виробництво, оцінено якість готового продукту. Висновки та пропозиції зроблено на підставі одержаних результатів. | uk_UA |
dc.language.iso | other | uk_UA |
dc.title | Технологія виробництва хліба в умовах ТОВ «Терновський хлібзавод» м. Миколаїв | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Appears in Collections: | Кваліфікаційні роботи (Факультет ТВППТСБ) Кваліфікаційні роботи студентів МНАУ |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Зелінська Е.В.._пт.pdf | 787,92 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.