Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/14713
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | Савінок, Оксана Миколаївна, науковий керівник | - |
dc.contributor.advisor | Savinok, Oksana, scientific director | - |
dc.contributor.author | Негреско, А. | - |
dc.date.accessioned | 2023-07-11T12:02:06Z | - |
dc.date.available | 2023-07-11T12:02:06Z | - |
dc.date.issued | 2023 | - |
dc.identifier.citation | Негреско А. Технологія виробництва сушених овочів в умовах СТ «Терновський Переробний Комбінат» м. Миколаїв : кваліфікаційна робота на здобуття першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за спеціальністю 181 – «Харчові технології» / наук. керівник О. Савінок. Миколаїв : МНАУ, 2023. 43 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/14713 | - |
dc.description.abstract | Темою кваліфікаційної роботи є технологія виробництва сушених овочів та сумішей з них в умовах СТ «Терновский переробний комбінат» м. Миколаїв. Об’єкт кваліфікаційної роботи: технологія виробництва сушених овочів та сумішей з них. Предметом кваліфікаційної роботи є: свіжі овочі, сухі овочі, режими технологічних операцій, асортимент продукції, обладнання. Мета кваліфікаційної роботи: розширення асортименту виробництва СТ «Терновский переробний комбінат» м. Миколаїв за допомогою розробки технології виробництва сушених овочів та сумішей з них, розробка технологічної та апаратурної схеми виробництва сушених овочів, проектування плану цеху, генерального плану. В даній кваліфікаційній роботі висвітлено перспективи виробництва сушених овочів в регіоні, економічні тенденції галузі та тенденції в технології, обґрунтування асортименту продукції, технологічні схеми виробництва сушених овочів в векторному та апаратурному оформленні, розраховано маси сировини і готової продукції, розраховано виробничі площі та кількість необхідного для виробництва обладнання, описано технологію виробництва сушених овочів, розраховано чисельність працівників для функціонування цеху, описано систему управління якістю та безпечністю на виробництві; розглянуто будівельні рішення та описано систему охорони праці на підприємстві. Кваліфікаційна дипломна робота викладена на … сторінках тексту, та містить в собі такі розділи: реферат, вступ, чотири основні розділи, висновки та пропозиції, містить 19 таблиці, 6 рисунків, 1 векторні схеми, 1 блок-схему. У кваліфікаційній роботі використано 32 літературних джерел. Кваліфікаційна робота містить технологічну схему виробництва сушених овочів, план цеху, генеральний план підприємства в апаратурному оформленні та блок-схему з ККТ . | uk_UA |
dc.language.iso | other | uk_UA |
dc.title | Технологія виробництва сушених овочів в умовах СТ «Терновський Переробний Комбінат» м. Миколаїв | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Кваліфікаційні роботи (Факультет ТВППТСБ) Кваліфікаційні роботи студентів МНАУ |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Негреско А.Є.пт_.pdf | 1,18 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.