Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/14716
Title: | Технологія виробництва пельменів в умовах ТОВ ВЗП «Еліка» Миколаївського району |
Authors: | Савінок, Оксана Миколаївна, науковий керівник Savinok, Oksana, scientific director Нійзамов, Аліжон |
Issue Date: | 2023 |
Citation: | Нійзамов Аліжон. Технологія виробництва пельменів в умовах ТОВ ВЗП «Еліка» Миколаївського району : кваліфікаційна робота на здобуття першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за спеціальністю 181 – «Харчові технології» / наук. керівник О. Савінок. Миколаїв : МНАУ, 2023. 68 с. |
Abstract: | Тема кваліфікаційної дипломної роботи: «технологія виробництва пельменів в умовах ТОВ ВЗП «Еліка» Миколаївського району» Об’єктом кваліфікаційної дипломної роботи є: технологія виробництва заморожених напівфабрикатів на базі практики ТОВ «Еліка». Предметом кваліфікаційної дипломної роботи є: новий асортимент продукції, відповідні функціональні добавки; рецептури та технологія виробництва пельменів. В даній кваліфікаційній дипломній роботі було розкрито сутність таких розділів: перший розділ включає в себе огляд економічних тенденцій та сучасних технологій в промисловості; другий розділ включає в себе опис місця дослідження та методику виконання роботи; технічний розділ включає в себе технологічні схеми та блок-схему, розрахунки сировини, технологічного обладнання, виробничих площ, чисельності працівників, витрат ресурсів, також опис технології, управління якістю та безпечністю продукції, аналіз небезпечних факторів, будівельні, об’ємно-планувальні, конструкторські рішення; у четвертому розділі було розкрито сутність охорони праці на хлібопекарському підприємстві. Кваліфікаційна дипломна робота викладена на сторінках тексту, складається із реферату, вступу, переліку умовних позначень, чотирьох розділів, висновків та пропозицій, містить таблиць, рисунків, векторні схеми, додатки (А, Б). Бібліографічний список включає літературних джерел. Кваліфікаційна дипломна робота містить технологічну схему виробництва заморожених напівфабрикатів(пельменів), план цеху, генеральний план підприємства в апаратурному оформленні та блок-схему НАССР виробництва. |
URI: | https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/14716 |
Appears in Collections: | Кваліфікаційні роботи (Факультет ТВППТСБ) Кваліфікаційні роботи студентів МНАУ |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
НІЙЗАМОВ А.С..пт_pdf.pdf | 731,21 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.