Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/14718
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | Трибрат Руслан Олександрович, науковий керівник | - |
dc.contributor.advisor | Tribrat Ruslan, scientific director | - |
dc.contributor.author | Павлійчук, І. | - |
dc.date.accessioned | 2023-07-11T12:25:32Z | - |
dc.date.available | 2023-07-11T12:25:32Z | - |
dc.date.issued | 2023 | - |
dc.identifier.citation | Павлійчук І. Технологія виробництва м’ясо-рослинних консервів в умовах ФОП «Бабаєв А. В.» м. Миколаїв : кваліфікаційна робота на здобуття першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за спеціальністю 181 – «Харчові технології» / наук. керівник Р. Трибрат. Миколаїв : МНАУ, 2023. 37 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/14718 | - |
dc.description.abstract | Кваліфікаційна робота складається із вступу, огляду літератури, матеріалу та об’єкту досліджень, результатів досліджень, висновків, пропозицій, списку використаних джерел. Робота викладена на 37 сторінках та містить 7 таблиць і 1 рисунок. Список використаної літератури складає 25 джерел. Тема кваліфікаційної роботи: «Технологія виробництва м’ясо-рослинних консервів в умовах ФОП «Бабаєв А. В.» м. Миколаїв». Метою роботи є оцінити технологію виробництва м’ясо-рослинних консервів. Завдання досліджень: обґрунтувати асортимент консервів; проаналізувати технологічну схему виробництва м’ясо-рослинних консервів, визначити основну сировину для виготовлення м’ясо-рослинних консервів; розрахувати кількість технологічного обладнання; розрахувати площу виробничих приміщень; описати технологію виробництва м’ясо-рослинних консервів; оцінити якість готового продукту; розрахувати чисельність працівників виробництва; розрахувати витрати ресурсів на виробництво продукції. У результаті досліджень проаналізовано технологічну схему виробництва м’ясо-рослинних консервів; визначено основну сировину для виготовлення м’ясо-рослинних консервів, проведено розрахунки технологічного обладнання, виробничих площ, чисельності працівників та витрат ресурсів на виробництво, оцінено якість готового продукту. Висновки та пропозиції зроблено на підставі одержаних результатів. | uk_UA |
dc.language.iso | other | uk_UA |
dc.title | Технологія виробництва м’ясо-рослинних консервів в умовах ФОП «Бабаєв А. В.» м. Миколаїв | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Кваліфікаційні роботи (Факультет ТВППТСБ) Кваліфікаційні роботи студентів МНАУ |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Павлійчук І.Д.пт_ .pdf | 658,12 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.