Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/14718
Назва: Технологія виробництва м’ясо-рослинних консервів в умовах ФОП «Бабаєв А. В.» м. Миколаїв
Автори: Трибрат Руслан Олександрович, науковий керівник
Tribrat Ruslan, scientific director
Павлійчук, І.
Дата публікації: 2023
Бібліографічний опис: Павлійчук І. Технологія виробництва м’ясо-рослинних консервів в умовах ФОП «Бабаєв А. В.» м. Миколаїв : кваліфікаційна робота на здобуття першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за спеціальністю 181 – «Харчові технології» / наук. керівник Р. Трибрат. Миколаїв : МНАУ, 2023. 37 с.
Короткий огляд (реферат): Кваліфікаційна робота складається із вступу, огляду літератури, матеріалу та об’єкту досліджень, результатів досліджень, висновків, пропозицій, списку використаних джерел. Робота викладена на 37 сторінках та містить 7 таблиць і 1 рисунок. Список використаної літератури складає 25 джерел. Тема кваліфікаційної роботи: «Технологія виробництва м’ясо-рослинних консервів в умовах ФОП «Бабаєв А. В.» м. Миколаїв». Метою роботи є оцінити технологію виробництва м’ясо-рослинних консервів. Завдання досліджень: обґрунтувати асортимент консервів; проаналізувати технологічну схему виробництва м’ясо-рослинних консервів, визначити основну сировину для виготовлення м’ясо-рослинних консервів; розрахувати кількість технологічного обладнання; розрахувати площу виробничих приміщень; описати технологію виробництва м’ясо-рослинних консервів; оцінити якість готового продукту; розрахувати чисельність працівників виробництва; розрахувати витрати ресурсів на виробництво продукції. У результаті досліджень проаналізовано технологічну схему виробництва м’ясо-рослинних консервів; визначено основну сировину для виготовлення м’ясо-рослинних консервів, проведено розрахунки технологічного обладнання, виробничих площ, чисельності працівників та витрат ресурсів на виробництво, оцінено якість готового продукту. Висновки та пропозиції зроблено на підставі одержаних результатів.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/14718
Розташовується у зібраннях:Кваліфікаційні роботи (Факультет ТВППТСБ)
Кваліфікаційні роботи студентів МНАУ

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Павлійчук І.Д.пт_ .pdf658,12 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.