Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/14718
Назва: | Технологія виробництва м’ясо-рослинних консервів в умовах ФОП «Бабаєв А. В.» м. Миколаїв |
Автори: | Трибрат Руслан Олександрович, науковий керівник Tribrat Ruslan, scientific director Павлійчук, І. |
Дата публікації: | 2023 |
Бібліографічний опис: | Павлійчук І. Технологія виробництва м’ясо-рослинних консервів в умовах ФОП «Бабаєв А. В.» м. Миколаїв : кваліфікаційна робота на здобуття першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за спеціальністю 181 – «Харчові технології» / наук. керівник Р. Трибрат. Миколаїв : МНАУ, 2023. 37 с. |
Короткий огляд (реферат): | Кваліфікаційна робота складається із вступу, огляду літератури, матеріалу та об’єкту досліджень, результатів досліджень, висновків, пропозицій, списку використаних джерел. Робота викладена на 37 сторінках та містить 7 таблиць і 1 рисунок. Список використаної літератури складає 25 джерел. Тема кваліфікаційної роботи: «Технологія виробництва м’ясо-рослинних консервів в умовах ФОП «Бабаєв А. В.» м. Миколаїв». Метою роботи є оцінити технологію виробництва м’ясо-рослинних консервів. Завдання досліджень: обґрунтувати асортимент консервів; проаналізувати технологічну схему виробництва м’ясо-рослинних консервів, визначити основну сировину для виготовлення м’ясо-рослинних консервів; розрахувати кількість технологічного обладнання; розрахувати площу виробничих приміщень; описати технологію виробництва м’ясо-рослинних консервів; оцінити якість готового продукту; розрахувати чисельність працівників виробництва; розрахувати витрати ресурсів на виробництво продукції. У результаті досліджень проаналізовано технологічну схему виробництва м’ясо-рослинних консервів; визначено основну сировину для виготовлення м’ясо-рослинних консервів, проведено розрахунки технологічного обладнання, виробничих площ, чисельності працівників та витрат ресурсів на виробництво, оцінено якість готового продукту. Висновки та пропозиції зроблено на підставі одержаних результатів. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/14718 |
Розташовується у зібраннях: | Кваліфікаційні роботи (Факультет ТВППТСБ) Кваліфікаційні роботи студентів МНАУ |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Павлійчук І.Д.пт_ .pdf | 658,12 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.