Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/14723
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.advisorШевчук, Наталя Петрівна, науковий керівник-
dc.contributor.advisorShevchuk, Natalya, scientific director-
dc.contributor.authorСвятелик, К.-
dc.date.accessioned2023-07-11T12:47:43Z-
dc.date.available2023-07-11T12:47:43Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationСвятелик К. Технологія виробництва млинців в умовах ТОВ ВЗП «Еліка» Миколаївського району : кваліфікаційна робота на здобуття першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за спеціальністю 181 – «Харчові технології» / наук. керівник Н. Шевчук. Миколаїв : МНАУ, 2023. 49 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/14723-
dc.description.abstractКваліфікаційна робота складається із вступу, огляду літератури, матеріалів, умов і методик виконання роботи, результатів досліджень, охорони праці, висновків, пропозицій, списку використаних джерел. Робота викладена на 49 сторінках та містить 10 таблиць, 2 рисунка і 22 формули. Для написання роботи використано 37 джерел. Тема кваліфікаційної роботи: «Технологія виробництва млинців в умовах ТОВ ВЗП «Еліка» Миколаївського району». Предмет: млинці на молоці з кисломолочним сиром, млинці на мінеральній воді з курячим м’ясом. Об’єкт: технологія виробництва млинців з використання різної сировини. Метою роботи є оцінка технології виробництва млинців раціонального та дієтичного спрямування. Завдання: обґрунтувати асортимент продукції; навести технологічні схеми виробництва млинців; розрахувати маси сировини і готової продукції; проаналізувати технологію виробництва млинців; розрахувати технологічне обладнання та виробничі площі; проаналізувати системи управління якістю та безпечністю на виробництві; розрахувати чисельність працівників та витрати ресурсів на виробництво продукції; проаналізувати стан охорони праці на підприємстві. У результаті досліджень проаналізовано технологічну схему виробництва млинців, визначено основну сировину для виробництва млинців та оцінено органолептичні показники. Висновки та пропозиції зроблено на підставі одержаних результатів.uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.titleТехнологія виробництва млинців в умовах ТОВ ВЗП «Еліка» Миколаївського районуuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Розташовується у зібраннях:Кваліфікаційні роботи (Факультет ТВППТСБ)
Кваліфікаційні роботи студентів МНАУ

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Святелик К.Ю..пт_pdf.pdf1,04 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.