Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/14723
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | Шевчук, Наталя Петрівна, науковий керівник | - |
dc.contributor.advisor | Shevchuk, Natalya, scientific director | - |
dc.contributor.author | Святелик, К. | - |
dc.date.accessioned | 2023-07-11T12:47:43Z | - |
dc.date.available | 2023-07-11T12:47:43Z | - |
dc.date.issued | 2023 | - |
dc.identifier.citation | Святелик К. Технологія виробництва млинців в умовах ТОВ ВЗП «Еліка» Миколаївського району : кваліфікаційна робота на здобуття першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за спеціальністю 181 – «Харчові технології» / наук. керівник Н. Шевчук. Миколаїв : МНАУ, 2023. 49 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/14723 | - |
dc.description.abstract | Кваліфікаційна робота складається із вступу, огляду літератури, матеріалів, умов і методик виконання роботи, результатів досліджень, охорони праці, висновків, пропозицій, списку використаних джерел. Робота викладена на 49 сторінках та містить 10 таблиць, 2 рисунка і 22 формули. Для написання роботи використано 37 джерел. Тема кваліфікаційної роботи: «Технологія виробництва млинців в умовах ТОВ ВЗП «Еліка» Миколаївського району». Предмет: млинці на молоці з кисломолочним сиром, млинці на мінеральній воді з курячим м’ясом. Об’єкт: технологія виробництва млинців з використання різної сировини. Метою роботи є оцінка технології виробництва млинців раціонального та дієтичного спрямування. Завдання: обґрунтувати асортимент продукції; навести технологічні схеми виробництва млинців; розрахувати маси сировини і готової продукції; проаналізувати технологію виробництва млинців; розрахувати технологічне обладнання та виробничі площі; проаналізувати системи управління якістю та безпечністю на виробництві; розрахувати чисельність працівників та витрати ресурсів на виробництво продукції; проаналізувати стан охорони праці на підприємстві. У результаті досліджень проаналізовано технологічну схему виробництва млинців, визначено основну сировину для виробництва млинців та оцінено органолептичні показники. Висновки та пропозиції зроблено на підставі одержаних результатів. | uk_UA |
dc.language.iso | other | uk_UA |
dc.title | Технологія виробництва млинців в умовах ТОВ ВЗП «Еліка» Миколаївського району | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Кваліфікаційні роботи (Факультет ТВППТСБ) Кваліфікаційні роботи студентів МНАУ |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Святелик К.Ю..пт_pdf.pdf | 1,04 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.