Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/14726
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | Шевчук, Наталя Петрівна, науковий керівник | - |
dc.contributor.advisor | Shevchuk, Natalya, scientific director | - |
dc.contributor.author | Субботіна, Д. | - |
dc.date.accessioned | 2023-07-11T13:09:31Z | - |
dc.date.available | 2023-07-11T13:09:31Z | - |
dc.date.issued | 2023 | - |
dc.identifier.citation | Субботіна Д. Технологія виробництва сардельок в умовах ТОВ «Алиманика» м. Миколаїв : кваліфікаційна робота на здобуття першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за спеціальністю 181 – «Харчові технології» / наук. керівник Н. Шевчук. Миколаїв : МНАУ, 2023. 56 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/14726 | - |
dc.description.abstract | Кваліфікаційна робота складається із вступу, огляду літератури, матеріалу та об’єкту досліджень, результатів досліджень, висновків, пропозицій, списку використаних джерел. Робота викладена на 56 сторінках та містить 13 таблиць і 3 рисунка. Список використаної літератури складає 46 джерел. Тема кваліфікаційної роботи: «Технологія виробництва сардельок в умовах ТОВ «Алиманика» м. Миколаїв». Об’єктом досліджень була технологія виготовлення сардельок. Метою роботи є оцінити технологію виробництва сардельок та якість готового продукту. Завдання досліджень: обґрунтувати асортимент сардельок; проаналізувати технологічну схему виробництва сардельок, визначити основну сировину для виготовлення сардельок; розрахувати кількість технологічного обладнання; розрахувати площу виробничих приміщень; описати технологію виробництва сардельок; оцінити якість готового продукту; розрахувати чисельність працівників виробництва; розрахувати витрати ресурсів на виробництво продукції. У результаті досліджень проаналізовано технологічну схему виготовлення сардельок, визначено основну сировину для виготовлення сардельок, проведено розрахунки технологічного обладнання, виробничих площ, чисельності працівників та витрат ресурсів на виробництво, оцінено якість готового продукту. Висновки та пропозиції зроблено на підставі одержаних результатів. | uk_UA |
dc.language.iso | other | uk_UA |
dc.title | Технологія виробництва сардельок в умовах ТОВ «Алиманика» м. Миколаїв | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Кваліфікаційні роботи (Факультет ТВППТСБ) Кваліфікаційні роботи студентів МНАУ |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Субботіна Д.В.пт_.pdf | 850,42 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.