Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/14726
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.advisorШевчук, Наталя Петрівна, науковий керівник-
dc.contributor.advisorShevchuk, Natalya, scientific director-
dc.contributor.authorСубботіна, Д.-
dc.date.accessioned2023-07-11T13:09:31Z-
dc.date.available2023-07-11T13:09:31Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationСубботіна Д. Технологія виробництва сардельок в умовах ТОВ «Алиманика» м. Миколаїв : кваліфікаційна робота на здобуття першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за спеціальністю 181 – «Харчові технології» / наук. керівник Н. Шевчук. Миколаїв : МНАУ, 2023. 56 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/14726-
dc.description.abstractКваліфікаційна робота складається із вступу, огляду літератури, матеріалу та об’єкту досліджень, результатів досліджень, висновків, пропозицій, списку використаних джерел. Робота викладена на 56 сторінках та містить 13 таблиць і 3 рисунка. Список використаної літератури складає 46 джерел. Тема кваліфікаційної роботи: «Технологія виробництва сардельок в умовах ТОВ «Алиманика» м. Миколаїв». Об’єктом досліджень була технологія виготовлення сардельок. Метою роботи є оцінити технологію виробництва сардельок та якість готового продукту. Завдання досліджень: обґрунтувати асортимент сардельок; проаналізувати технологічну схему виробництва сардельок, визначити основну сировину для виготовлення сардельок; розрахувати кількість технологічного обладнання; розрахувати площу виробничих приміщень; описати технологію виробництва сардельок; оцінити якість готового продукту; розрахувати чисельність працівників виробництва; розрахувати витрати ресурсів на виробництво продукції. У результаті досліджень проаналізовано технологічну схему виготовлення сардельок, визначено основну сировину для виготовлення сардельок, проведено розрахунки технологічного обладнання, виробничих площ, чисельності працівників та витрат ресурсів на виробництво, оцінено якість готового продукту. Висновки та пропозиції зроблено на підставі одержаних результатів.uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.titleТехнологія виробництва сардельок в умовах ТОВ «Алиманика» м. Миколаївuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Розташовується у зібраннях:Кваліфікаційні роботи (Факультет ТВППТСБ)
Кваліфікаційні роботи студентів МНАУ

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Субботіна Д.В.пт_.pdf850,42 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.