Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/14742
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | Калиниченко, Галина Іванівна, науковий керівник | - |
dc.contributor.advisor | Kalinichenko, Galina, scientific director | - |
dc.contributor.author | Гичкина, Д. | - |
dc.date.accessioned | 2023-07-13T11:38:53Z | - |
dc.date.available | 2023-07-13T11:38:53Z | - |
dc.date.issued | 2023 | - |
dc.identifier.citation | Гичкина Д. Технологія виробництва органічної свинини в умовах СГПП «Техмет-Юг» Миколаївського району : кваліфікаційна робота на здобуття першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за спеціальністю 204 – «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» / наук. керівник Г. Калиниченко. Миколаїв : МНАУ, 2023. 59 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/14742 | - |
dc.description.abstract | Кваліфікаційна робота виконана на тему «Технологія виробництва органічної свинини в умовах СГПП «Техмет-Юг» Миколаївського району». Робота містить 55 сторінок друкованого тексту та 15 таблиць, 1 рисунок та 3 додатки. Для виконання роботи використано 39 найменування літературних джерел. Метою кваліфікаційної роботи було вивчити технологію виробництва свинини в умовах вільно-вигульної системи утримання молодняку свиней, виявити її позитивні риси та недоліки і надати рекомендації щодо її покращення. Об’єктом досліджень були чистопородні свині великої білої породи. Для виконання роботи були поставлені наступні завдання: вивчити особливості вирощування свиней в умовах вільно-вигульного утримання; . провести гігієнічну оцінку умов мікроклімату при утриманні піддослідних тварин; дослідити відтворювальні якості свиноматок за різних технологій утримання; оцінити вікову динаміку живої маси піддослідного молодняку; вивчити забійні та м’ясо-сальні якості молодняку свиней; провести дегустаційну оцінку свинини різної якості. Під час виконання кваліфікаційної роботи користувалися такими методами, як: метод спостереження; аналіз матеріалів виробничого та зоотехнічного обліку на фермі; статистичний та аналітичний методи. Підбір тварин для проведення досліджень здійснювали методом пар-аналогів. Для підвищення рентабельності галузі свинарства та збільшення обсягу прибутку підприємства більш широко застосовувати вільно-вигульну систему вирощування молодняку свиней із споживанням зелених кормів. З метою підвищення купівельної спроможності та смакових якостей органічної свинини застосовувати вирощування молодняку свиней за вільно-вигульною системою утримання. | uk_UA |
dc.language.iso | other | uk_UA |
dc.title | Технологія виробництва органічної свинини в умовах СГПП «Техмет-Юг» Миколаївського району | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Кваліфікаційні роботи (Факультет ТВППТСБ) Кваліфікаційні роботи студентів МНАУ |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
КР Гичкина Д.Д. .pdf | 202,53 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.