Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/14743
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | Петрова, Олена Іванівна, науковий керівник | - |
dc.contributor.advisor | Petrova, Olena, scientific director | - |
dc.contributor.author | Глазко, В. | - |
dc.date.accessioned | 2023-07-13T11:41:59Z | - |
dc.date.available | 2023-07-13T11:41:59Z | - |
dc.date.issued | 2023 | - |
dc.identifier.citation | Глазко В. Технологія виробництва яловичини в умовах СТОВ «Промінь» Первомайського району : кваліфікаційна робота на здобуття першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за спеціальністю 204 – «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» / наук. керівник О. Петрова. Миколаїв : МНАУ, 2023. 53 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/14743 | - |
dc.description.abstract | Кваліфікаційна робота викладена на 53 сторінках комп’ютерного тексту, містить 9 таблиць, 1 рисунок, опрацьовано 35 літературних джерел. Тема: Технологія виробництва яловичини в умовах СТОВ «Промінь» Первомайського району. Об’єкт: некастровані бугайці червоної степової породи на відгодівлі. Мета: Вивчення ефективності відгодівлі молодняку великої рогатої худоби червоної степової породи до різних вагових кондицій. Завдання: 1. Проаналізувати діючу технологію вирощування та відгодівлі молодняку великої рогатої худоби; 2. Проаналізувати результати відгодівлі бугайців до різних вагових кондицій; 3. Порівняти м’ясну продуктивність молодняку; 4. Провести товарну та санітарну оцінку туш дослідних тварин; 5. Проаналізувати сортовий склад туш яловичини. Основні методики досліджень: формування груп дослідних тварин методом груп-аналогів; загальноприйнята технологія відгодівлі молодняку і забою великої рогатої худоби на м’ясо; товарна оцінка та сортова розрубка туш у відповідності з державними стандартами. Для визначення м’ясної продуктивності застосовували метод контрольного забою та схеми технологічної розробки та обвалювання туш. Кваліфікаційна робота містить аналіз літературних даних щодо технологій виробництва яловичини в південному регіоні України. Основні висновки та пропозиції: отримані результати досліджень дають підставу рекомендувати виробництву для одержання якісної яловичини за помірного рівня годівлі. | uk_UA |
dc.language.iso | other | uk_UA |
dc.title | Технологія виробництва яловичини в умовах СТОВ «Промінь» Первомайського району | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Кваліфікаційні роботи (Факультет ТВППТСБ) Кваліфікаційні роботи студентів МНАУ |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
КР Глазко В.Г. .pdf | 132,81 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.