Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/14743
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.advisorПетрова, Олена Іванівна, науковий керівник-
dc.contributor.advisorPetrova, Olena, scientific director-
dc.contributor.authorГлазко, В.-
dc.date.accessioned2023-07-13T11:41:59Z-
dc.date.available2023-07-13T11:41:59Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationГлазко В. Технологія виробництва яловичини в умовах СТОВ «Промінь» Первомайського району : кваліфікаційна робота на здобуття першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за спеціальністю 204 – «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» / наук. керівник О. Петрова. Миколаїв : МНАУ, 2023. 53 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/14743-
dc.description.abstractКваліфікаційна робота викладена на 53 сторінках комп’ютерного тексту, містить 9 таблиць, 1 рисунок, опрацьовано 35 літературних джерел. Тема: Технологія виробництва яловичини в умовах СТОВ «Промінь» Первомайського району. Об’єкт: некастровані бугайці червоної степової породи на відгодівлі. Мета: Вивчення ефективності відгодівлі молодняку великої рогатої худоби червоної степової породи до різних вагових кондицій. Завдання: 1. Проаналізувати діючу технологію вирощування та відгодівлі молодняку великої рогатої худоби; 2. Проаналізувати результати відгодівлі бугайців до різних вагових кондицій; 3. Порівняти м’ясну продуктивність молодняку; 4. Провести товарну та санітарну оцінку туш дослідних тварин; 5. Проаналізувати сортовий склад туш яловичини. Основні методики досліджень: формування груп дослідних тварин методом груп-аналогів; загальноприйнята технологія відгодівлі молодняку і забою великої рогатої худоби на м’ясо; товарна оцінка та сортова розрубка туш у відповідності з державними стандартами. Для визначення м’ясної продуктивності застосовували метод контрольного забою та схеми технологічної розробки та обвалювання туш. Кваліфікаційна робота містить аналіз літературних даних щодо технологій виробництва яловичини в південному регіоні України. Основні висновки та пропозиції: отримані результати досліджень дають підставу рекомендувати виробництву для одержання якісної яловичини за помірного рівня годівлі.uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.titleТехнологія виробництва яловичини в умовах СТОВ «Промінь» Первомайського районуuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Розташовується у зібраннях:Кваліфікаційні роботи (Факультет ТВППТСБ)
Кваліфікаційні роботи студентів МНАУ

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
КР Глазко В.Г. .pdf132,81 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.