Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/1474
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Гончарова, О.В. | - |
dc.contributor.author | Гончарова, Е.В. | - |
dc.contributor.author | Goncharova, L. | - |
dc.date.accessioned | 2015-03-23T12:39:14Z | - |
dc.date.available | 2015-03-23T12:39:14Z | - |
dc.date.issued | 2013 | - |
dc.identifier.citation | Гончарова О. В. Якість води та біотехнологічні особливості при напуванні страусів / О. В. Гончарова // Вісник аграрної науки Причорномор’я. – 2013. – Вип. 4 (76), Т. 2, Ч. 2. – С. 43-46. | ru |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/1474 | - |
dc.description.abstract | Розглянуто роль води у страусівництві. Представлено чинники, що впливають на формування продуктивності страусів. Досліджено показники розвитку організму страусенят. | ru |
dc.description.abstract | Рассмотрена роль воды в страусоводстве. Представлены факторы, влияющие на формирование продуктивных характеристик страусов. Исследованы показатели развития организма страусят. | - |
dc.description.abstract | The studies show the features of watering ostriches. The article investigated factors that affect the productive characteristics of ostriches. | - |
dc.language.iso | other | ru |
dc.publisher | Миколаївський національний аграрний університет | ru |
dc.subject | показники якості води | ru |
dc.subject | страусенята | ru |
dc.subject | особливості при напуванні | ru |
dc.subject | швидкість розвитку організму страусенят | ru |
dc.subject | показатели качества воды | ru |
dc.subject | выпаивания страусят | ru |
dc.subject | скорость развития организма страусят | ru |
dc.subject | продуктивные качества | ru |
dc.subject | water quality | ru |
dc.subject | particularly biotechnological process for watering ostriches | ru |
dc.subject | productivity | ru |
dc.title | Якість води та біотехнологічні особливості при напуванні страусів | ru |
dc.title | Качество воды и биотехнологические особенности выпаивания страусов. | - |
dc.title | Water quality and biotechnology peculiarities of watering ostriches. | - |
dc.type | Other | ru |
Розташовується у зібраннях: | Вісник аграрної науки Причорномор'я. - 2013. - Вип. 4 (76). - Т. 2. - Ч. 2. |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
n76v4r2013t2c2goncharova.pdf | 367,43 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.