Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/1474
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorГончарова, О.В.-
dc.contributor.authorГончарова, Е.В.-
dc.contributor.authorGoncharova, L.-
dc.date.accessioned2015-03-23T12:39:14Z-
dc.date.available2015-03-23T12:39:14Z-
dc.date.issued2013-
dc.identifier.citationГончарова О. В. Якість води та біотехнологічні особливості при напуванні страусів / О. В. Гончарова // Вісник аграрної науки Причорномор’я. – 2013. – Вип. 4 (76), Т. 2, Ч. 2. – С. 43-46.ru
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/123456789/1474-
dc.description.abstractРозглянуто роль води у страусівництві. Представлено чинники, що впливають на формування продуктивності страусів. Досліджено показники розвитку організму страусенят.ru
dc.description.abstractРассмотрена роль воды в страусоводстве. Представлены факторы, влияющие на формирование продуктивных характеристик страусов. Исследованы показатели развития организма страусят.-
dc.description.abstractThe studies show the features of watering ostriches. The article investigated factors that affect the productive characteristics of ostriches.-
dc.language.isootherru
dc.publisherМиколаївський національний аграрний університетru
dc.subjectпоказники якості водиru
dc.subjectстраусенятаru
dc.subjectособливості при напуванніru
dc.subjectшвидкість розвитку організму страусенятru
dc.subjectпоказатели качества водыru
dc.subjectвыпаивания страусятru
dc.subjectскорость развития организма страусятru
dc.subjectпродуктивные качестваru
dc.subjectwater qualityru
dc.subjectparticularly biotechnological process for watering ostrichesru
dc.subjectproductivityru
dc.titleЯкість води та біотехнологічні особливості при напуванні страусівru
dc.titleКачество воды и биотехнологические особенности выпаивания страусов.-
dc.titleWater quality and biotechnology peculiarities of watering ostriches.-
dc.typeOtherru
Розташовується у зібраннях:Вісник аграрної науки Причорномор'я. - 2013. - Вип. 4 (76). - Т. 2. - Ч. 2.

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
n76v4r2013t2c2goncharova.pdf367,43 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.