Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/1474
Title: Якість води та біотехнологічні особливості при напуванні страусів
Качество воды и биотехнологические особенности выпаивания страусов.
Water quality and biotechnology peculiarities of watering ostriches.
Authors: Гончарова, О.В.
Гончарова, Е.В.
Goncharova, L.
Keywords: показники якості води
страусенята
особливості при напуванні
швидкість розвитку організму страусенят
показатели качества воды
выпаивания страусят
скорость развития организма страусят
продуктивные качества
water quality
particularly biotechnological process for watering ostriches
productivity
Issue Date: 2013
Publisher: Миколаївський національний аграрний університет
Citation: Гончарова О. В. Якість води та біотехнологічні особливості при напуванні страусів / О. В. Гончарова // Вісник аграрної науки Причорномор’я. – 2013. – Вип. 4 (76), Т. 2, Ч. 2. – С. 43-46.
Abstract: Розглянуто роль води у страусівництві. Представлено чинники, що впливають на формування продуктивності страусів. Досліджено показники розвитку організму страусенят.
Рассмотрена роль воды в страусоводстве. Представлены факторы, влияющие на формирование продуктивных характеристик страусов. Исследованы показатели развития организма страусят.
The studies show the features of watering ostriches. The article investigated factors that affect the productive characteristics of ostriches.
URI: http://hdl.handle.net/123456789/1474
Appears in Collections:Вісник аграрної науки Причорномор'я. - 2013. - Вип. 4 (76). - Т. 2. - Ч. 2.

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
n76v4r2013t2c2goncharova.pdf367,43 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.