Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/14769
Назва: Синергія дій бізнесу, влади, громадянського суспільства у напряму формування продовольчої безпеки
Автори: Кормишкін, Юрій Анатолійович
Kormyshkin, Yuri
Ключові слова: продовольча безпека
бізнес
влада
громадянське суспільство
синергія
food security
business
power
civil society
synergy
Дата публікації: 2023
Видавництво: Миколаївський національний аграрний університет
Бібліографічний опис: Кормишкін Ю. А. Синергія дій бізнесу, влади, громадянського суспільства у напряму формування продовольчої безпеки // Продовольча безпека України в умовах війни і післявоєнного відновлення: глобальні та національні виміри. Міжнародний форум = Food security of Ukraine in the conditions of the war and post-war recovery: global and national dimensions. International forum : доповіді учасників міжнародної науково-практичної конференції, 01-02 червня 2023 р., м. Миколаїв / Міністерство освіти і науки України ; Миколаївський національний аграрний університет. Миколаїв : МНАУ, 2023. C. 334-336.
Короткий огляд (реферат): У статті досліджується синергія дій бізнесу, влади та громадського суспільства у напряму формування продовольчої безпеки. Аналізується роль бізнесу у забезпеченні продовольчої безпеки, зокрема, його відповідальність за виробництво, розподіл та збут продуктів харчування. Досліджується також роль влади у регулюванні та нагляді за харчовими системами, зокрема, виконання законодавчих актів, створення норм та стандартів якості продуктів, а також забезпечення контролю за їх дотриманням. Головний акцент робиться на ролі громадського суспільства у забезпеченні продовольчої безпеки, зокрема, на його можливості контролювати діяльність бізнесу та влади, відстоювати права споживачів та забезпечувати доступ до інформації про якість продуктів.
. the article examines the synergy of actions of business, government and civil society in the direction of food security formation. The role of business in ensuring food security is analyzed, in particular, its responsibility for the production, distribution and sale of food products. The role of government in the regulation and supervision of food systems is also explored, in particular, the implementation of legislative acts, the creation of norms and standards of product quality, as well as the provision of control over their compliance. The main emphasis is on the role of civil society in ensuring food security, in particular, on its ability to monitor the activities of businesses and authorities, defend consumer rights and provide access to information about product quality.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/14769
Розташовується у зібраннях:Продовольча безпека України в умовах війни і післявоєнного відновлення: глобальні та національні виміри. Міжнародний форум - 2023

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
prod_bezp-22-05-23-334-336.pdf525,99 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.