Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/1476
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Гуцол, А.В. | - |
dc.contributor.author | Hutsol, A. | - |
dc.date.accessioned | 2015-03-23T12:55:46Z | - |
dc.date.available | 2015-03-23T12:55:46Z | - |
dc.date.issued | 2013 | - |
dc.identifier.citation | ферментних препаратів / А.В. Гуцол // Вісник аграрної науки Причорномор’я. – 2013. – Вип. 4 (76), Т. 2, Ч. 2. – С. 51-56. | ru |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/1476 | - |
dc.description.abstract | Показано, що згодовування молодняку свиней ферментних препаратів мацеробациліну, мацерази, мультиензимних композицій МЕК-1, МЕК-5, міновіту та мінази по-різному впливає на жирнокислотний склад м’язової тканини. Із 15 жирних кислот пріоритетне збільшення вмісту спостерігається у пальмітинової та пальміто-олеїнової, а зменшення – у стеаринової і олеїнової жирних кислот. | ru |
dc.description.abstract | Показано, что скармливание молодняка свиней ферментных препаратов мацеробацилина, мацеразы, мультиэнзимных композиций МЭК-1, МЭК-5, миновита и миназы по-разному влияет на жирнокислотный состав мышечной ткани. Из 15 жирных кислот приоритетное увеличение содержания наблюдается в пальмитиновой и пальмито-олеиновой, а уменьшение – в стеариновой и олеиновой жирных кислот. | - |
dc.description.abstract | It is shown that feeding young pigs with enzymes macerobacellin, Matseraza, multienzyme compositions MEK-1, MEK-5, and minovitu minazy differently affecting fatty acid composition of muscle tissue. The 15 of prefered amino acids showed an increase in palmitic and oleic-palmito, and a decrease in stearic and oleic fatty acids. | - |
dc.language.iso | other | ru |
dc.publisher | Миколаївський національний аграрний університет | ru |
dc.subject | ферментні препарати | ru |
dc.subject | свині | ru |
dc.subject | згодовування | ru |
dc.subject | жирні кислоти | ru |
dc.subject | ферментные препараты | ru |
dc.subject | свиньи | ru |
dc.subject | скармливание | ru |
dc.subject | жирные кислоты | ru |
dc.subject | enzymes | ru |
dc.subject | pigs | ru |
dc.subject | feeding | ru |
dc.subject | fatty acids | ru |
dc.title | Жирнокислотний склад м’язової тканини свиней при згодовуванні ферментних препаратів | ru |
dc.title | Жирнокислотный состав мышечной ткани свиней при скармливании ферментных препаратов. | - |
dc.title | Fatty acid composition of muscle tissue of pigs fed with enzyme preparations. | - |
dc.type | Other | ru |
Розташовується у зібраннях: | Вісник аграрної науки Причорномор'я. - 2013. - Вип. 4 (76). - Т. 2. - Ч. 2. |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
n76v4r2013t2c2gutsol.pdf | 382,33 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.