Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/1476
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorГуцол, А.В.-
dc.contributor.authorHutsol, A.-
dc.date.accessioned2015-03-23T12:55:46Z-
dc.date.available2015-03-23T12:55:46Z-
dc.date.issued2013-
dc.identifier.citationферментних препаратів / А.В. Гуцол // Вісник аграрної науки Причорномор’я. – 2013. – Вип. 4 (76), Т. 2, Ч. 2. – С. 51-56.ru
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/123456789/1476-
dc.description.abstractПоказано, що згодовування молодняку свиней ферментних препаратів мацеробациліну, мацерази, мультиензимних композицій МЕК-1, МЕК-5, міновіту та мінази по-різному впливає на жирнокислотний склад м’язової тканини. Із 15 жирних кислот пріоритетне збільшення вмісту спостерігається у пальмітинової та пальміто-олеїнової, а зменшення – у стеаринової і олеїнової жирних кислот.ru
dc.description.abstractПоказано, что скармливание молодняка свиней ферментных препаратов мацеробацилина, мацеразы, мультиэнзимных композиций МЭК-1, МЭК-5, миновита и миназы по-разному влияет на жирнокислотный состав мышечной ткани. Из 15 жирных кислот приоритетное увеличение содержания наблюдается в пальмитиновой и пальмито-олеиновой, а уменьшение – в стеариновой и олеиновой жирных кислот.-
dc.description.abstractIt is shown that feeding young pigs with enzymes macerobacellin, Matseraza, multienzyme compositions MEK-1, MEK-5, and minovitu minazy differently affecting fatty acid composition of muscle tissue. The 15 of prefered amino acids showed an increase in palmitic and oleic-palmito, and a decrease in stearic and oleic fatty acids.-
dc.language.isootherru
dc.publisherМиколаївський національний аграрний університетru
dc.subjectферментні препаратиru
dc.subjectсвиніru
dc.subjectзгодовуванняru
dc.subjectжирні кислотиru
dc.subjectферментные препаратыru
dc.subjectсвиньиru
dc.subjectскармливаниеru
dc.subjectжирные кислотыru
dc.subjectenzymesru
dc.subjectpigsru
dc.subjectfeedingru
dc.subjectfatty acidsru
dc.titleЖирнокислотний склад м’язової тканини свиней при згодовуванні ферментних препаратівru
dc.titleЖирнокислотный состав мышечной ткани свиней при скармливании ферментных препаратов.-
dc.titleFatty acid composition of muscle tissue of pigs fed with enzyme preparations.-
dc.typeOtherru
Розташовується у зібраннях:Вісник аграрної науки Причорномор'я. - 2013. - Вип. 4 (76). - Т. 2. - Ч. 2.

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
n76v4r2013t2c2gutsol.pdf382,33 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.