Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/1476
Назва: | Жирнокислотний склад м’язової тканини свиней при згодовуванні ферментних препаратів Жирнокислотный состав мышечной ткани свиней при скармливании ферментных препаратов. Fatty acid composition of muscle tissue of pigs fed with enzyme preparations. |
Автори: | Гуцол, А.В. Hutsol, A. |
Ключові слова: | ферментні препарати свині згодовування жирні кислоти ферментные препараты свиньи скармливание жирные кислоты enzymes pigs feeding fatty acids |
Дата публікації: | 2013 |
Видавництво: | Миколаївський національний аграрний університет |
Бібліографічний опис: | ферментних препаратів / А.В. Гуцол // Вісник аграрної науки Причорномор’я. – 2013. – Вип. 4 (76), Т. 2, Ч. 2. – С. 51-56. |
Короткий огляд (реферат): | Показано, що згодовування молодняку свиней ферментних препаратів
мацеробациліну, мацерази, мультиензимних композицій МЕК-1, МЕК-5, міновіту та
мінази по-різному впливає на жирнокислотний склад м’язової тканини. Із 15 жирних
кислот пріоритетне збільшення вмісту спостерігається у пальмітинової та
пальміто-олеїнової, а зменшення – у стеаринової і олеїнової жирних кислот. Показано, что скармливание молодняка свиней ферментных препаратов мацеробацилина, мацеразы, мультиэнзимных композиций МЭК-1, МЭК-5, миновита и миназы по-разному влияет на жирнокислотный состав мышечной ткани. Из 15 жирных кислот приоритетное увеличение содержания наблюдается в пальмитиновой и пальмито-олеиновой, а уменьшение – в стеариновой и олеиновой жирных кислот. It is shown that feeding young pigs with enzymes macerobacellin, Matseraza, multienzyme compositions MEK-1, MEK-5, and minovitu minazy differently affecting fatty acid composition of muscle tissue. The 15 of prefered amino acids showed an increase in palmitic and oleic-palmito, and a decrease in stearic and oleic fatty acids. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://hdl.handle.net/123456789/1476 |
Розташовується у зібраннях: | Вісник аграрної науки Причорномор'я. - 2013. - Вип. 4 (76). - Т. 2. - Ч. 2. |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
n76v4r2013t2c2gutsol.pdf | 382,33 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.