Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/14777
Назва: Методологічні підходи до підготовки студентів-аграріїв у контексті вищої освіти в Україні
Автори: Борко, Тетяна Миколаївна
Borko, Tetiana
Ключові слова: кадри агропромислового комплексу
іноваційний розвиток економіки
методологічні аспекти
екологічні компетентності
світогляд
human resources of agro-industrial complex
human resources of agro-industrial complex
methodological aspects
environmental competencies
worldview
Дата публікації: 2023
Видавництво: Миколаївський національний аграрний університет
Бібліографічний опис: Борко Т. М. Методологічні підходи до підготовки студентів-аграріїв у контексті вищої освіти в Україні // Продовольча безпека України в умовах війни і післявоєнного відновлення: глобальні та національні виміри. Міжнародний форум = Food security of Ukraine in the conditions of the war and post-war recovery: global and national dimensions. International forum : доповіді учасників міжнародної науково-практичної конференції, 01-02 червня 2023 р., м. Миколаїв / Міністерство освіти і науки України ; Миколаївський національний аграрний університет. Миколаїв : МНАУ, 2023. C. 355-358.
Короткий огляд (реферат): Розглянуто методологічні аспекти підготовки студентів сільськогосподарських вузів відповідно до умов майбутньої професійної діяльності. Проаналізовано професійні компетентності студентів-аграріїв, екологічний світогляд та культура.
Methodological aspects of training students of agricultural universities in accordance with the conditions of future professional activity are considered. The professional competencies of the students majoring in agriculture, their ecological outlook and culture are analyzed.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/14777
Розташовується у зібраннях:Продовольча безпека України в умовах війни і післявоєнного відновлення: глобальні та національні виміри. Міжнародний форум - 2023

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
prod_bezp-22-05-23-355-358.pdf532,65 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.