Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/14806
Назва: Технологія виробництва свинини в умовах СГПП «Техмет-Юг» Миколаївського району
Автори: Калиниченко, Галина Іванівна, науковий керівник
Kalinichenko, Galina, scientific director
Сидорко, О.
Дата публікації: 2023
Бібліографічний опис: Сидорко О. Технологія виробництва свинини в умовах СГПП «Техмет-Юг» Миколаївського району : кваліфікаційна робота на здобуття першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за спеціальністю 204 – «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» / наук. керівник Г. Калиниченко. Миколаїв : МНАУ, 2023. 58 с.
Короткий огляд (реферат): Кваліфікаційна робота виконана на тему «Технологія виробництва свинини в умовах СГПП «Техмет-Юг» Миколаївського району». Робота містить 58 сторінок друкованого тексту, 13 таблиць та 4 додатки. Для виконання роботи використано 47 найменувань літературних джерел. Тема дипломної роботи: “Технологія виробництва свинини та шляхи її удосконалення в умовах СГПП «Техмет-Юг» Миколаївського району ”. Предметом вивчення була технологія виробництва свинини в умовах СГПП «Техмет-Юг» Миколаївського району. Згідно з метою досліджень вивчались наступні питання: - вивчення стану галузі свинарства господарства; - ознайомлення з системою відтворення поголів’я; - аналіз кормовиробництва і годівлі різних статево-вікових груп свиней; - вплив походження та розміру технологічних груп на результати відгодівлі молодняку свиней; - ознайомлення з механізацією технологічних операцій; - аналіз ведення племінної роботи в умовах господарства; - ветеринарно-санітарні заходи; - ознайомлення зі станом організації та оплати праці у господарстві. Завданням досліджень було: ознайомитися з особливостями виробництва свинини в умовах господарства, на основі аналізу надати пропозиції щодо удосконалення технологічного процесу. У результаті аналізу, керівництву господарства та головним зооветеринарним спеціалістам СГПП «Техмет-Юг» надано пропозиції щодо усунення недоліків в окремих елементах технології виробництва свинини.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/14806
Розташовується у зібраннях:Кваліфікаційні роботи (Факультет ТВППТСБ)
Кваліфікаційні роботи студентів МНАУ

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Сидорко О..pdf190,62 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.