Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/14806
Назва: | Технологія виробництва свинини в умовах СГПП «Техмет-Юг» Миколаївського району |
Автори: | Калиниченко, Галина Іванівна, науковий керівник Kalinichenko, Galina, scientific director Сидорко, О. |
Дата публікації: | 2023 |
Бібліографічний опис: | Сидорко О. Технологія виробництва свинини в умовах СГПП «Техмет-Юг» Миколаївського району : кваліфікаційна робота на здобуття першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за спеціальністю 204 – «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» / наук. керівник Г. Калиниченко. Миколаїв : МНАУ, 2023. 58 с. |
Короткий огляд (реферат): | Кваліфікаційна робота виконана на тему «Технологія виробництва свинини в умовах СГПП «Техмет-Юг» Миколаївського району». Робота містить 58 сторінок друкованого тексту, 13 таблиць та 4 додатки. Для виконання роботи використано 47 найменувань літературних джерел. Тема дипломної роботи: “Технологія виробництва свинини та шляхи її удосконалення в умовах СГПП «Техмет-Юг» Миколаївського району ”. Предметом вивчення була технологія виробництва свинини в умовах СГПП «Техмет-Юг» Миколаївського району. Згідно з метою досліджень вивчались наступні питання: - вивчення стану галузі свинарства господарства; - ознайомлення з системою відтворення поголів’я; - аналіз кормовиробництва і годівлі різних статево-вікових груп свиней; - вплив походження та розміру технологічних груп на результати відгодівлі молодняку свиней; - ознайомлення з механізацією технологічних операцій; - аналіз ведення племінної роботи в умовах господарства; - ветеринарно-санітарні заходи; - ознайомлення зі станом організації та оплати праці у господарстві. Завданням досліджень було: ознайомитися з особливостями виробництва свинини в умовах господарства, на основі аналізу надати пропозиції щодо удосконалення технологічного процесу. У результаті аналізу, керівництву господарства та головним зооветеринарним спеціалістам СГПП «Техмет-Юг» надано пропозиції щодо усунення недоліків в окремих елементах технології виробництва свинини. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/14806 |
Розташовується у зібраннях: | Кваліфікаційні роботи (Факультет ТВППТСБ) Кваліфікаційні роботи студентів МНАУ |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Сидорко О..pdf | 190,62 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.