Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/14834
Title: | Технологія виробництва органічної продукції |
Authors: | Петрова, Олена Іванівна Petrova, Olena Зюзько, Алла Валентинівна Ziuzko, Alla Шевчук, Наталя Петрівна Shevchuk, Natalya |
Issue Date: | 2023 |
Publisher: | Миколаївський національний аграрний університет |
Citation: | Технологія виробництва органічної продукції : конспект лекцій для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти ОПП «Харчові технології» спеціальності 181 – «Харчові технології» денної форми здобуття вищої освіти / уклад. О. І. Петрова, А. В. Зюзько, Н. П. Шевчук. Миколаїв : МНАУ, 2023. 212 с. |
Abstract: | В конспекті лекцій розглянуто питання розвитку сучасної біотехнології; теоретичних основ та історії виникнення генно-модифікованих організмів, їх використання в харчовому виробництві; якості та безпеки продовольчої сировини і харчових продуктів; позитивних аспектів трансгенних організмів та основних ризиків їх використання. |
URI: | https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/14834 |
Appears in Collections: | Конспекти та курси лекцій (Факультет ТВППТСБ) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
teh-virob-org-pr-lekc-181-mag-2023.pdf | 1,3 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.