Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/14834
Title: Технологія виробництва органічної продукції
Authors: Петрова, Олена Іванівна
Petrova, Olena
Зюзько, Алла Валентинівна
Ziuzko, Alla
Шевчук, Наталя Петрівна
Shevchuk, Natalya
Issue Date: 2023
Publisher: Миколаївський національний аграрний університет
Citation: Технологія виробництва органічної продукції : конспект лекцій для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти ОПП «Харчові технології» спеціальності 181 – «Харчові технології» денної форми здобуття вищої освіти / уклад. О. І. Петрова, А. В. Зюзько, Н. П. Шевчук. Миколаїв : МНАУ, 2023. 212 с.
Abstract: В конспекті лекцій розглянуто питання розвитку сучасної біотехнології; теоретичних основ та історії виникнення генно-модифікованих організмів, їх використання в харчовому виробництві; якості та безпеки продовольчої сировини і харчових продуктів; позитивних аспектів трансгенних організмів та основних ризиків їх використання.
URI: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/14834
Appears in Collections:Конспекти та курси лекцій (Факультет ТВППТСБ)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
teh-virob-org-pr-lekc-181-mag-2023.pdf1,3 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.