Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/14858| Назва: | Моделювання технологічних систем харчових виробництв |
| Автори: | Трибрат, Руслан Олександрович Tribrat, Ruslan Петрова, Олена Іванівна Petrova, Olena Зюзько, Алла Валентинівна Ziuzko, Alla |
| Дата публікації: | 2023 |
| Видавництво: | Миколаївський національний аграрний університет |
| Бібліографічний опис: | Моделювання технологічних систем харчових виробництв : конспект лекцій для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти ОПП «Харчові технології» спеціальності 181 – «Харчові технології» денної форми здобуття вищої освіти / уклад. : Р. О. Трибрат, О. І. Петрова, А. В. Зюзько, Н. П. Шевчук. Миколаїв : МНАУ, 2023. 85 с. |
| URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/14858 |
| Розташовується у зібраннях: | Конспекти та курси лекцій (Факультет ТВППТСБ) |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| mtshv-lekc-181-mag-2023.pdf | 1,28 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.