Пошук


Почати новий пошук
Додати фільтри:

Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.


Результати 271-280 зі 552.
Знайдені матеріали:
Дата випускуНазваАвтор(и)
2020Технологія хліба, макаронних, кондитерських виробів та харчконцентратівПетрова, Олена Іванівна; Petrova, Olena; Шевчук, Наталя Петрівна; Shevchuk, Natalya
2020Основи фізіології харчуванняПшиченко, Вікторія Вікторівна; Рукавиця, Анастасія Андріївна; Rukavitsa, Anastasiya
2020Стандартизація продукції та послугСтародубець, Олексій Олександрович; Starodubets, Aleksey; Каницька, Ірина Вікторівна
2020Сертифікація персоналуСтародубець, Олексій Олександрович; Starodubets, Aleksey; Каницька, Ірина Вікторівна
2020Технологія молока і молочних продуктівКрамаренко, Олександр Сергійович; Kramarenko, Alexander
2020Анатомія тварин. СиндесмологіяЛумедзе, Імін Халідович; Кот, Стах Петрович; Kot, Stah; Мельник, Володимир Олександрович; Melnik, Vladimir; Кириченко, Віктор Анатолійович; Kyrychenko, Viktor
2020Молекулярна біотехнологіяКаратєєва, Олена Іванівна; Karateeva, Helena
2020Методичні рекомендації до виконання випускної кваліфікаційної роботи для здобувачів вищої освіти СВО "Бакалавр" та "Магістр", спеціальність 181 - "Харчові технології"Підпала, Тетяна Василівна; Podpalaya, Tatiana; Стріха, Людмила Олександрівна; Strikha, Ludmila; Петрова, Олена Іванівна; Petrova, Olena; Данильчук, Галина Анатоліївна; Danylchuk, Galina; Крамаренко, Олександр Сергійович; Kramarenko, Alexander; Гиль, Михайло Іванович; Gill, Mikhail
2020Соціальна екологічна безпека діяльностіКоцюбенко, Ганна Анатоліївна; Kotsyubenko, Anna; Патрєва, Людмила Семенівна; Patreva, Ludmila; Каницька, Ірина Вікторівна
2020Стандартизація і сертифікація продукції й послуг та системи управління якістюКоцюбенко, Ганна Анатоліївна; Kotsyubenko, Anna