Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/8061| Назва: | Методичні рекомендації до виконання випускної кваліфікаційної роботи для здобувачів вищої освіти СВО "Бакалавр" та "Магістр", спеціальність 181 - "Харчові технології" |
| Автори: | Підпала, Тетяна Василівна Podpalaya, Tatiana Стріха, Людмила Олександрівна Strikha, Ludmila Петрова, Олена Іванівна Petrova, Olena Данильчук, Галина Анатоліївна Danylchuk, Galina Крамаренко, Олександр Сергійович Kramarenko, Alexander Гиль, Михайло Іванович Gill, Mikhail |
| Дата публікації: | 2020 |
| Бібліографічний опис: | Методичні рекомендації до виконання випускної кваліфікаційної роботи для здобувачів вищої освіти СВО "Бакалавр" та "Магістр", спеціальність 181 - "Харчові технології" / уклад. : Т. В. Підпала та ін. Миколаїв : МНАУ, 2020. 37 с. |
| URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/8061 |
| Розташовується у зібраннях: | Методичні рекомендації (Факультет ТВППТСБ) |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| Metodychni_rekomendatsii_dyplom.pdf | 351,68 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.