Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/1501
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorГалатюк, А.Е.-
dc.contributor.authorШаповал, Ж.В.-
dc.contributor.authorШтангрет, Л.И.-
dc.contributor.authorШтангрет, Л.І.-
dc.contributor.authorЛазарєва, Л.М.-
dc.contributor.authorЛазарева, Л.Н.-
dc.contributor.authorГалатюк, О.Є.-
dc.contributor.authorГалатюк, О.О.-
dc.contributor.authorКоваль, О.С.-
dc.contributor.authorТихонова, Т.М.-
dc.contributor.authorТихонова, Т.Н.-
dc.contributor.authorGalatuyk, А.-
dc.contributor.authorTihonova, Т.-
dc.contributor.authorLazareva, L.-
dc.contributor.authorShtangret, L.-
dc.contributor.authorShapoval, G.-
dc.contributor.authorKoval, О.-
dc.contributor.authorGalatuyk, О.-
dc.date.accessioned2015-03-27T12:38:55Z-
dc.date.available2015-03-27T12:38:55Z-
dc.date.issued2013-
dc.identifier.citationВизначення вмісту інвертази та діастази для оцінки якості меду / [О. Є. Галатюк, Т. М. Тихонова, Л. М. Лазарєва та ін.] // Вісник аграрної науки Причорномор’я. – 2013. – Вип. 4 (75), Т. 2, Ч. 1. – С. 48-54.ru
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/123456789/1501-
dc.description.abstractУ роботі обговорюється проблема оцінки натуральності та якості меду за кількісними параметрами вмісту інвертази та діастази. Порівняння чутливості до температурного фактора інвертази та діастази показало, що активність інвертази є більш чутливим тестом під час визначення натуральності меду.ru
dc.description.abstractРассмотрена проблема оценки натуральности и качества меда по количественым параметрам содержания инвертазы и диастазы. Сравнение чувствительности по отношению к температурному фактору инвертазы и диастазы показало, что активность инвертази является более чувствительным тестом для определения натуральности меда.-
dc.description.abstractThe paper discusses the problem of assessment of naturalness and quality of honey using the qualitative parameters such as contents of invertase and diastase. Comparison of sensitivities of invertase and diastase with respect to the temperature shows that the test based on the activity of invertase is more sensitive for determination of the naturalness of honey.-
dc.language.isootherru
dc.publisherМиколаївський національний аграрний університетru
dc.subjectякість медуru
dc.subjectінвертазаru
dc.subjectдіастазаru
dc.subjectкачество медаru
dc.subjectинвертазаru
dc.subjectдиастазаru
dc.subjectquality of honeyru
dc.subjectinvertaseru
dc.subjectdiastaseru
dc.titleВизначення вмісту інвертази та діастази для оцінки якості медуru
dc.titleОпределение содержания инвертазы и диастазы для оценки качества меда.-
dc.titleDetermination of invertase and diastase contents for the assessment of honey quality.-
dc.typeOtherru
Розташовується у зібраннях:Вісник аграрної науки Причорномор'я. - 2013. - Вип. 4 (75). - Т. 2. - Ч. 1.

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
n75v4r2013t2c1galatyuk.pdf716,04 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.