Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/1501
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Галатюк, А.Е. | - |
dc.contributor.author | Шаповал, Ж.В. | - |
dc.contributor.author | Штангрет, Л.И. | - |
dc.contributor.author | Штангрет, Л.І. | - |
dc.contributor.author | Лазарєва, Л.М. | - |
dc.contributor.author | Лазарева, Л.Н. | - |
dc.contributor.author | Галатюк, О.Є. | - |
dc.contributor.author | Галатюк, О.О. | - |
dc.contributor.author | Коваль, О.С. | - |
dc.contributor.author | Тихонова, Т.М. | - |
dc.contributor.author | Тихонова, Т.Н. | - |
dc.contributor.author | Galatuyk, А. | - |
dc.contributor.author | Tihonova, Т. | - |
dc.contributor.author | Lazareva, L. | - |
dc.contributor.author | Shtangret, L. | - |
dc.contributor.author | Shapoval, G. | - |
dc.contributor.author | Koval, О. | - |
dc.contributor.author | Galatuyk, О. | - |
dc.date.accessioned | 2015-03-27T12:38:55Z | - |
dc.date.available | 2015-03-27T12:38:55Z | - |
dc.date.issued | 2013 | - |
dc.identifier.citation | Визначення вмісту інвертази та діастази для оцінки якості меду / [О. Є. Галатюк, Т. М. Тихонова, Л. М. Лазарєва та ін.] // Вісник аграрної науки Причорномор’я. – 2013. – Вип. 4 (75), Т. 2, Ч. 1. – С. 48-54. | ru |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/1501 | - |
dc.description.abstract | У роботі обговорюється проблема оцінки натуральності та якості меду за кількісними параметрами вмісту інвертази та діастази. Порівняння чутливості до температурного фактора інвертази та діастази показало, що активність інвертази є більш чутливим тестом під час визначення натуральності меду. | ru |
dc.description.abstract | Рассмотрена проблема оценки натуральности и качества меда по количественым параметрам содержания инвертазы и диастазы. Сравнение чувствительности по отношению к температурному фактору инвертазы и диастазы показало, что активность инвертази является более чувствительным тестом для определения натуральности меда. | - |
dc.description.abstract | The paper discusses the problem of assessment of naturalness and quality of honey using the qualitative parameters such as contents of invertase and diastase. Comparison of sensitivities of invertase and diastase with respect to the temperature shows that the test based on the activity of invertase is more sensitive for determination of the naturalness of honey. | - |
dc.language.iso | other | ru |
dc.publisher | Миколаївський національний аграрний університет | ru |
dc.subject | якість меду | ru |
dc.subject | інвертаза | ru |
dc.subject | діастаза | ru |
dc.subject | качество меда | ru |
dc.subject | инвертаза | ru |
dc.subject | диастаза | ru |
dc.subject | quality of honey | ru |
dc.subject | invertase | ru |
dc.subject | diastase | ru |
dc.title | Визначення вмісту інвертази та діастази для оцінки якості меду | ru |
dc.title | Определение содержания инвертазы и диастазы для оценки качества меда. | - |
dc.title | Determination of invertase and diastase contents for the assessment of honey quality. | - |
dc.type | Other | ru |
Розташовується у зібраннях: | Вісник аграрної науки Причорномор'я. - 2013. - Вип. 4 (75). - Т. 2. - Ч. 1. |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
n75v4r2013t2c1galatyuk.pdf | 716,04 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.