Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/15088
Title: | Рослинництво |
Authors: | Базалій, Валерій Васильович Зінченко, Олександр Іванович Лавриненко, Юрій Олександрович Салатенко, Володимир Нікіфорович Коковіхін, Сергій Васильович Домарацький, Євгеній Олександрович Domaratskiy, Yevhenii |
Issue Date: | 2014 |
Citation: | Рослинництво : підручник / В. В. Базалій, О. І. Зінченко, Ю. О. Лавриненко, В. Н. Салатенко, С. В. Коковіхін, Є. О. Домарацький. Херсон : Грінь Д.С., 2014. 520с.:іл. |
Abstract: | Викладено сучасні еколого-біологічні, агротехнічні, агрохімічні, організаційногосподарські та економічні основи рослинництва. Висвітлено біологію і технологію виробництва польових культур – зернових (у т. ч. зернобобових), технічних (цукрових буряків,
олійних рослин, ефіроолійних, прядивних), бульбоплодів та баштанних. Наведено короткі
відомості про біологію і технології вирощування деяких важливих лікарських рослин.
Для студентів агрономічних спеціальностей вищих навчальних закладів II-IV рівнів акредитації. The modern ecology-biological, agrotechnical, agricultural chemistry, organizational-economic and economic bases of plant-grower are laid out. Biology and technology of production of the field cultures is reflected – corn (including legumes), technical (sugar beets, oilplants, ester-oilseed, spinning), tubers and water-melon crops. Short information is given about biology and technologies of growing of some important medical plants. For the students of agronomical specialty of higher establishments of education the II-IV levels of accreditation. |
URI: | https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/15088 |
Appears in Collections: | Підручники (Факультет агротехнологій) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
ФІнал Підручник Рослинництво 2014 постр.pdf | 10,17 MB | Adobe PDF | View/Open | |
Авторське свідоцтво № 64338.pdf | 89,9 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.