Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/15189
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorМарченко, Т. Ю.-
dc.contributor.authorШабля, О. С.-
dc.date.accessioned2023-09-20T11:22:50Z-
dc.date.available2023-09-20T11:22:50Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationМарченко Т. Ю., Шабля О. С. Оптимізація сортового складу овочевих культур на зрошенні // Сучасні підходи до вирощування, переробки і зберігання плодоовочевої продукції : збірник матеріалів міжнародної науково-практичної конференції, 15-16 березня 2023 р., м. Миколаїв. Миколаїв : МНАУ, 2023. С. 37-38.uk_UA
dc.identifier.urihttps://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/15189-
dc.language.isootheruk_UA
dc.publisherМиколаївський національний аграрний університетuk_UA
dc.titleОптимізація сортового складу овочевих культур на зрошенніuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Сучасні підходи до вирощування, переробки і зберігання плодоовочевої продукції-2023

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
37-38.pdf280,14 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.