Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/15213
Title: Основи фізіології харчування
Authors: Пшиченко, Вікторія Вікторівна
Петрова, Олена Іванівна
Petrova, Olena
Шевчук, Наталя Петрівна
Shevchuk, Natalya
Issue Date: 2023
Publisher: Миколаївський національний аграрний університет
Citation: Пшиченко В. В., Петрова О. І., Шевчук Н. П. Основи фізіології харчування : навчальний посібник. Миколаїв : МНАУ, 2023. 170 с.
Abstract: Навчальний посібник складено згідно з вимогами програми навчальної дисципліни «Основи фізіології харчування». Послідовність тем, пропонованих до вивчення, спрямована на якісне засвоєння навчального матеріалу. У змістовному плані матеріал теоретичного курсу збалансований і відповідає сучасному рівню розвитку даної науки. У посібнику висвітлюються актуальні питання щодо харчування як фактору здоров’я населення; потреб різних груп населення у харчових речовинах, енергії і продуктах харчування, а також питання організації дієтичного та лікувально-профілактичного харчування, що є гарантією зміцнення здоров'я та профілактики аліментарних захворювань. Навчальний посібник призначений для студентів вищих навчальних закладів, які навчаються за спеціальністю 181 «Харчові технології». Може бути корисним слухачам закладів післядипломної освіти.
URI: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/15213
Appears in Collections:Навчальні посібники (Факультет ТВППТСБ)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
osn-fiziolog-harch-navch-posib-2023.pdf3,01 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.