Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/15217
Назва: Теоретико-методологічні та практичні засади консолідації земель сільськогосподарського призначення
Автори: Попов, Андрій Сергійович, науковий керівник
Popov, Andrii, scientific director
Данилюк, Владислав Михайлович
Ключові слова: консолідація земель
земельна ділянка
фрагментація земель
землеустрій
агроформування
обмін земельними ділянками
Дата публікації: 2022
Бібліографічний опис: Данилюк В. М. Теоретико-методологічні та практичні засади консолідації земель сільськогосподарського призначення : кваліфікаційна робота на здобуття ступеня вищої освіти «Магістр» освітньо-професійної програми «Геодезія та землеустрій» другого (магістерського) рівня вищої освіти за спеціальністю 193 «Геодезія та землеустрій» / наук. керівник А. С. Попов. Миколаїв : МНАУ, 2022. 82 с.
Короткий огляд (реферат): Кваліфікаційна робота присвячена вивченню теоретико-методологічних засад консолідації земель та обґрунтуванню практичної складової її проведення в сучасних умовах ринкових земельних відносин. У кваліфікаційній роботі: проаналізовано та виявлені проблеми стану існуючої теоретичної, законодавчої та методичної бази України щодо питання консолідації земель; зробити аналіз використання земельних ресурсів за результатами проведення земельної реформи на території об’єкта дослідження; розроблено та обґрунтовано алгоритм проведення консолідації земель щодо створення нових та впорядкування існуючих землеволодінь та землекористувань агроформувань; розроблені проєктні пропозиції щодо консолідації землеволодінь та землекористувань агроформувань та надане їх техніко-економічне обґрунтування. Висновки та пропозиції спираються на практику використання земельних ділянок товарного сільськогосподарського виробництва агроформувань Ланнівської територіальної громади Полтавської області. Використання отриманих результатів дозволить краще зрозуміти зміст консолідації земель сучасних агроформувань та рівень техніко-економічного обґрунтування відповідних проєктних рішень.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/15217
Розташовується у зібраннях:Кваліфікаційні роботи (Факультет агротехнологій)
Кваліфікаційні роботи студентів МНАУ

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Данилюк.pdf416,52 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.