Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/15309
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Лагодієнко, Наталія Володимирівна | - |
dc.contributor.author | Lagodiienko, Nataliia | - |
dc.contributor.author | Шаповалова, І. О. | - |
dc.contributor.author | Хутак, А. Ш. | - |
dc.date.accessioned | 2023-10-03T10:40:33Z | - |
dc.date.available | 2023-10-03T10:40:33Z | - |
dc.date.issued | 2021 | - |
dc.identifier.citation | Лагодієнко Н. В., Шаповалова І. О., Хутак А. Ш. Підходи до здійснення моніторингу інноваційного наповнення конкурентного потенціалу підприємств харчової промисловості // Проблеми сучасних трансформацій. Серія: економіка та управління. 2021. Вип. 2. С. 36–43. https://doi.org/10.54929/pmt-issue2-2021-6. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/15309 | - |
dc.description.abstract | Максимальний ефект від реалізації всіх складових конкурентного потенціалу підприємств харчової промисловості може бути отриманий за інноваційного наповнення всіх аспектів такої діяльності. В статті висвітлено особливості формування конкурентного потенціалу підприємств харчової промисловості в контексті інноваційного наповнення його основних складових. Для досягнення мети у процесі дослідження використано методи узагальнення та систематизації; економіко-статистичного аналізу; системного та логічного підходу. Обґрунтовано, що інноваційний потенціал є органічною складовою інших структурних елементів конкурентного потенціалу. Розглянуто результати реалізації інноваційної складової конкурентного потенціалу підприємств харчової промисловості. Розроблено підхід до проведення моніторингу інноваційного наповнення конкурентного потенціалу підприємств харчової промисловості з урахуванням наявних можливостей реалізації інновацій за кожною зі складових: виробничою, кадровою, фінансовою, маркетинговою, інформаційною, технологічною, організаційно-управлінською. | uk_UA |
dc.language.iso | other | uk_UA |
dc.title | Підходи до здійснення моніторингу інноваційного наповнення конкурентного потенціалу підприємств харчової промисловості | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Статті (Обліково-фінансовий факультет) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
document.pdf | 493,72 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.