Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/15309
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЛагодієнко, Наталія Володимирівна-
dc.contributor.authorLagodiienko, Nataliia-
dc.contributor.authorШаповалова, І. О.-
dc.contributor.authorХутак, А. Ш.-
dc.date.accessioned2023-10-03T10:40:33Z-
dc.date.available2023-10-03T10:40:33Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.citationЛагодієнко Н. В., Шаповалова І. О., Хутак А. Ш. Підходи до здійснення моніторингу інноваційного наповнення конкурентного потенціалу підприємств харчової промисловості // Проблеми сучасних трансформацій. Серія: економіка та управління. 2021. Вип. 2. С. 36–43. https://doi.org/10.54929/pmt-issue2-2021-6.uk_UA
dc.identifier.urihttps://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/15309-
dc.description.abstractМаксимальний ефект від реалізації всіх складових конкурентного потенціалу підприємств харчової промисловості може бути отриманий за інноваційного наповнення всіх аспектів такої діяльності. В статті висвітлено особливості формування конкурентного потенціалу підприємств харчової промисловості в контексті інноваційного наповнення його основних складових. Для досягнення мети у процесі дослідження використано методи узагальнення та систематизації; економіко-статистичного аналізу; системного та логічного підходу. Обґрунтовано, що інноваційний потенціал є органічною складовою інших структурних елементів конкурентного потенціалу. Розглянуто результати реалізації інноваційної складової конкурентного потенціалу підприємств харчової промисловості. Розроблено підхід до проведення моніторингу інноваційного наповнення конкурентного потенціалу підприємств харчової промисловості з урахуванням наявних можливостей реалізації інновацій за кожною зі складових: виробничою, кадровою, фінансовою, маркетинговою, інформаційною, технологічною, організаційно-управлінською.uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.titleПідходи до здійснення моніторингу інноваційного наповнення конкурентного потенціалу підприємств харчової промисловостіuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Статті (Обліково-фінансовий факультет)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
document.pdf493,72 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.