Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/15309
Title: | Підходи до здійснення моніторингу інноваційного наповнення конкурентного потенціалу підприємств харчової промисловості |
Authors: | Лагодієнко, Наталія Володимирівна Lagodiienko, Nataliia Шаповалова, І. О. Хутак, А. Ш. |
Issue Date: | 2021 |
Citation: | Лагодієнко Н. В., Шаповалова І. О., Хутак А. Ш. Підходи до здійснення моніторингу інноваційного наповнення конкурентного потенціалу підприємств харчової промисловості // Проблеми сучасних трансформацій. Серія: економіка та управління. 2021. Вип. 2. С. 36–43. https://doi.org/10.54929/pmt-issue2-2021-6. |
Abstract: | Максимальний ефект від реалізації всіх складових конкурентного потенціалу підприємств харчової промисловості може бути отриманий за інноваційного наповнення всіх аспектів такої діяльності. В статті висвітлено особливості формування конкурентного потенціалу підприємств харчової промисловості в контексті інноваційного наповнення його основних складових. Для досягнення мети у процесі дослідження використано методи узагальнення та систематизації; економіко-статистичного аналізу; системного та логічного підходу. Обґрунтовано, що інноваційний потенціал є органічною складовою інших структурних елементів конкурентного потенціалу. Розглянуто результати реалізації інноваційної складової конкурентного потенціалу підприємств харчової промисловості. Розроблено підхід до проведення моніторингу інноваційного наповнення конкурентного потенціалу підприємств харчової промисловості з урахуванням наявних можливостей реалізації інновацій за кожною зі складових: виробничою, кадровою, фінансовою, маркетинговою, інформаційною, технологічною, організаційно-управлінською. |
URI: | https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/15309 |
Appears in Collections: | Статті (Обліково-фінансовий факультет) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
document.pdf | 493,72 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.