Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/15484Повний запис метаданих
| Поле DC | Значення | Мова |
|---|---|---|
| dc.contributor.author | Величко, Олена В’ячеславівна | - |
| dc.contributor.author | Velychko, Olena | - |
| dc.date.accessioned | 2023-10-12T11:10:06Z | - |
| dc.date.available | 2023-10-12T11:10:06Z | - |
| dc.date.issued | 2023 | - |
| dc.identifier.citation | Методичні рекомендації для проходження виробничої практики з організації готельного господарства здобувачами вищої освіти ОКР "Бакалавр" спеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа" ОПП "Готельно-ресторанна справа" / уклад. О. В. Величко. Миколаїв : МНАУ, 2023. 27 с. | uk_UA |
| dc.identifier.uri | https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/15484 | - |
| dc.language.iso | other | uk_UA |
| dc.title | Методичні рекомендації для проходження виробничої практики з організації готельного господарства здобувачами вищої освіти ОКР "Бакалавр" спеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа" ОПП "Готельно-ресторанна справа" | uk_UA |
| dc.type | Book | uk_UA |
| Розташовується у зібраннях: | Методичні рекомендації (Факультет менеджменту) | |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| organizaciya-gotelnogo-gospodarstva-prakt-241-bakalavr.pdf | 505,44 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.