Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/15484
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorВеличко, Олена В’ячеславівна-
dc.contributor.authorVelychko, Olena-
dc.date.accessioned2023-10-12T11:10:06Z-
dc.date.available2023-10-12T11:10:06Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationМетодичні рекомендації для проходження виробничої практики з організації готельного господарства здобувачами вищої освіти ОКР "Бакалавр" спеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа" ОПП "Готельно-ресторанна справа" / уклад. О. В. Величко. Миколаїв : МНАУ, 2023. 27 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/15484-
dc.language.isootheruk_UA
dc.titleМетодичні рекомендації для проходження виробничої практики з організації готельного господарства здобувачами вищої освіти ОКР "Бакалавр" спеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа" ОПП "Готельно-ресторанна справа"uk_UA
dc.typeBookuk_UA
Розташовується у зібраннях:Методичні рекомендації (Факультет менеджменту)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
organizaciya-gotelnogo-gospodarstva-prakt-241-bakalavr.pdf505,44 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.