Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/15484
Title: Методичні рекомендації для проходження виробничої практики з організації готельного господарства здобувачами вищої освіти ОКР "Бакалавр" спеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа" ОПП "Готельно-ресторанна справа"
Authors: Величко, Олена В’ячеславівна
Velychko, Olena
Issue Date: 2023
Citation: Методичні рекомендації для проходження виробничої практики з організації готельного господарства здобувачами вищої освіти ОКР "Бакалавр" спеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа" ОПП "Готельно-ресторанна справа" / уклад. О. В. Величко. Миколаїв : МНАУ, 2023. 27 с.
URI: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/15484
Appears in Collections:Методичні рекомендації (Факультет менеджменту)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
organizaciya-gotelnogo-gospodarstva-prakt-241-bakalavr.pdf505,44 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.