Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/15526
Title: Управління сервісною діяльністю
Authors: Андрющенко, Яна Едуардівна
Andriushchenko, Yana
Піюренко, Ілона Олексіївна
Piyurenko, Ilona
Issue Date: 2022
Publisher: Миколаївський національний аграрний університет
Citation: Управління сервісною діяльністю : методичні рекомендації до виконання практичних занять та самостійного вивчення дисципліни для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти ОПП «Готельно-ресторанна справа» спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» денної та заочної форми здобуття вищої освіти / уклад. І. О. Піюренко, Я. Е. Андрющенко. Миколаїв : МНАУ, 2022. 35 с.
URI: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/15526
Appears in Collections:Методичні рекомендації (Факультет менеджменту)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
uprav-serv-diyal-241-metod-prakt-2022.pdf455,92 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.