Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/15591
Назва: Інноваційні технології в готельно-ресторанному бізнесі ( на прикладі готельно-ресторанному комплексу «Маєток» с. Мигія, Первомайського району, Миколаївської області)
Інші назви: Innovative technologies in the hotel and restaurant business (on the example of the hotel and restaurant complex "Mansions" in the village of Myhiia, Pervomay district, Mykolaiv region)
Автори: Банєва Ірина Олексіївна, науковий керівник
Baneva Irina, scientific director
Опря, М. О.
Oprіa, M. O.
Ключові слова: готельно-ресторанний комлекс
інновації
технології
готель
туризм
hotel and restaurant complex
innovations
technologies
hotel
tourism
Дата публікації: 2023
Бібліографічний опис: Опря М. О. Інноваційні технології в готельно-ресторанному бізнесі ( на прикладі готельно-ресторанному комплексу «Маєток» с. Мигія, Первомайського району, Миколаївської області) : кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня «Бакалавр» за спеціальністю 241 «Готельно-ресторанна справа»; галузь знань – 24 «Сфера обслуговування» / наук. керівник І. О. Банєва. Миколаїв : МНАУ, 2023.
Короткий огляд (реферат): Опря М.О. Інноваційні технології в готельно-ресторанному бізнесі ( на прикладі готельно-ресторанному комплексу «Маєток» с. Мигія, Первомайського району, Миколаївської області) – Кваліфікаційна наукова праця на правах рукопису. Робота на здобуття освітнього ступеня «Бакалавр» , за спеціальністю 241 «Готельно-ресторанная справа». – Миколаївський національний аграрний університет Темою даної кваліфікаційної наукової праці є дослідження та аналіз інноваційних технологій, які можуть бути використані в готельноресторанному бізнесі на прикладі готельно-ресторанного комплексу "Маєток". Дипломний проект складається з теоретичної та практичної частин. У теоретичній частині був зроблений опис сутності інновацій, інноваційні технології в готельному бізнесі та досліджено нормативноправове регулювання інноваційної діяльності. У практичній частині була проаналізована діяльність готельноресторанного комплексу "Маєток" та проаналізовано застосування інноваційних технологій в процесі господарської діяльності даного маєтку. Розроблений проект інноваційного розвитку послуг готельно-ресторанного комплексу «Маєток». У роботі проведений огляд наукової літератури з питань інноваціних тенологій, що дозволило встановити теоретичну і практичну основу дослідження. Отриманні результати вказують на необхідність застосовування інноваціних технологій. Рекомендації, отримані з даного дослідження, можуть бути корисним для закладів готельно-ресторанної сфери, що бажають покращити ефективність роботи та удосконалення бізнесу.
Oprіa M.O. Innovative technologies in the hotel and restaurant business (on the example of the hotel and restaurant complex "Mansions" in the village of Myhiia, Pervomay district, Mykolaiv region) - Qualification research paper with manuscript rights. Work on obtaining a bachelor's degree, specialty 241 "Hotel and restaurant business". - Mykolaiv National Agrarian University The topic of this qualifying scientific workis the research and analysis of innovative technologies that can be used in the hotel and restaurant business using the example of the Mayetok hotel and restaurant complex. The diploma project consists of theoretical and practical parts. In the theoretical part, a description of the essence of innovation, innovative technologies in the hotel business was made, and the legal regulation of innovative activity was studied. In the practical part, the activity of the Mayetok hotel-restaurant complex was analyzed and the application of innovative technologies in the economic activity of this estate was analyzed. The project of innovative development of services of the Mayetok hotel-restaurant complex was developed. In the work, a review of scientific literature on innovative technologies was carried out, which made it possible to establish the theoretical and practical basis of the study. The obtained results indicate the necessity of applying innovative technologies. Recommendations obtained from this study can be useful for hotel and restaurant establishments wishing to improve work efficiency and business improvement.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/15591
Розташовується у зібраннях:Кваліфікаційні роботи (Факультет менеджменту)
Кваліфікаційні роботи студентів МНАУ

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Опря Марія Олександрівна_пт.pdf1,05 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.