Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/15765
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.advisorШульга, Ігор Володимирович, науковий керівник-
dc.contributor.authorГабрисюк, Ольга Андріївна-
dc.contributor.authorВолошин, Андрій Сергійович,-
dc.contributor.authorГалицький, Сергій Юрійович-
dc.contributor.authorМельник, Любомир Вікторович-
dc.date.accessioned2023-11-09T11:57:53Z-
dc.date.available2023-11-09T11:57:53Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationГабрисюк О. А., Волошин А. С., Галицький С. Ю., Мельник Л. В. Особливості формування асортименту рибних консервів в торговельній мережі м. Житомира в період військового стану в Україні // Участь молоді у розбудові агропромислового комплексу України : матеріали студентської науково-теоретичної конференції, 22-24 березня 2023 р., Миколаїв / за ред. В.С. Шебаніна та ін. ; Обліково-фінансовий факультет. Миколаїв : МНАУ, 2023. С. 198-201.uk_UA
dc.identifier.urihttps://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/15765-
dc.description.abstractДосліджено особливості формування асортименту рибних консервів в торговельній мережі м. Житомира.uk_UA
dc.description.abstractPeculiarities of the formation of the range of canned fish in the trade network of Zhytomyr were studied.-
dc.language.isootheruk_UA
dc.publisherМиколаївський національний аграрний університетuk_UA
dc.subjectрибні консервиuk_UA
dc.subjectассортиментuk_UA
dc.subjectзаклад торговліuk_UA
dc.subjectвиди рибuk_UA
dc.subjectтоварні групиuk_UA
dc.subjectтараuk_UA
dc.subjectцінаuk_UA
dc.titleОсобливості формування асортименту рибних консервів в торговельній мережі м. Житомира в період військового стану в Україніuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Розташовується у зібраннях:Участь молоді у розбудові агропромислового комплексу країни (Обліково-фінансовий факультет) - 2023

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
zbirnyk-tez-24-03-23-off-198-201.pdf162,83 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.