Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/15765
Назва: | Особливості формування асортименту рибних консервів в торговельній мережі м. Житомира в період військового стану в Україні |
Автори: | Шульга, Ігор Володимирович, науковий керівник Габрисюк, Ольга Андріївна Волошин, Андрій Сергійович, Галицький, Сергій Юрійович Мельник, Любомир Вікторович |
Ключові слова: | рибні консерви ассортимент заклад торговлі види риб товарні групи тара ціна |
Дата публікації: | 2023 |
Видавництво: | Миколаївський національний аграрний університет |
Бібліографічний опис: | Габрисюк О. А., Волошин А. С., Галицький С. Ю., Мельник Л. В. Особливості формування асортименту рибних консервів в торговельній мережі м. Житомира в період військового стану в Україні // Участь молоді у розбудові агропромислового комплексу України : матеріали студентської науково-теоретичної конференції, 22-24 березня 2023 р., Миколаїв / за ред. В.С. Шебаніна та ін. ; Обліково-фінансовий факультет. Миколаїв : МНАУ, 2023. С. 198-201. |
Короткий огляд (реферат): | Досліджено особливості формування асортименту рибних консервів в торговельній мережі м. Житомира. Peculiarities of the formation of the range of canned fish in the trade network of Zhytomyr were studied. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/15765 |
Розташовується у зібраннях: | Участь молоді у розбудові агропромислового комплексу країни (Обліково-фінансовий факультет) - 2023 |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
zbirnyk-tez-24-03-23-off-198-201.pdf | 162,83 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.