Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/1579
Назва: | Державне регулювання якості і безпечності продукції птахівництва в умовах глобалізації продовольчих ринків Государственное регулирование качества и безопасности продукции птицеводства в условиях глобализации продовольственных рынков. Governmental regulation of the poultry products’ safety and quality in the conditions of the food markets’ globalization. |
Автори: | Кирилюк, О.Ф. Kyrylyuk, O. |
Ключові слова: | якість і безпечність продукція птахівництва ринок державне регулювання качество и безопасность продукция птицеводства рынок государственное регулирование quality and safety of poultry products market state regulation |
Дата публікації: | 2013 |
Видавництво: | Миколаївський національний аграрний університет |
Бібліографічний опис: | Кирилюк О. Ф. Державне регулювання якості і безпечності продукції птахівництва в умовах глобалізації продовольчих ринків / О. Ф. Кирилюк // Вісник аграрної науки Причорномор’я. – 2013. – Вип. 3 (73). – С. 61-68. |
Короткий огляд (реферат): | Розглянуто сучасний стан державного регулювання якості і без-
печності продукції птахівництва в Україні, можливості експорту яєць
і м’яса птиці з урахуванням вимог європейського ринку, визначено
концептуальні підходи щодо обґрунтування державної стратегії під-
вищення конкурентоспроможності продукції птахівництва в умовах
глобалізації продовольчих ринків. Рассмотрено современное состояние государственного регулирова- ния качества и безопасности продукции птицеводства в Украине, возмож- ности экспорта яиц и мяса птицы с учетом требований европейского рынка. Определены концептуальные подходы к обоснованию государственной стра- тегии формирования конкурентоспособности отечественного птицеводства на мировых продовольственных рынках. The current situation of the governmental regulation of the poultry products safety and quality in Ukraine is examined. The possibilities of the poultry meat and eggs export, accounting the demands of European markets are considered. The conceptual approaches to the state strategy as for the national poultry farming competitiveness on the world food markets are defi ned. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://hdl.handle.net/123456789/1579 |
Розташовується у зібраннях: | Вісник аграрної науки Причорномор'я. - 2013. - Вип. 3 (73). |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
n73v3r2013kyrylyuk.pdf | 603,87 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.