Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/1580
Назва: | Влияние гормонального состава питательной среды на интенсивность роста малины в культуре in vitro Вплив гормонального складу живильного середовища на інтенсивність росту малини в культурі in vitro. Infl uence of the nutrient medium hormonal composition on the growth intensity of raspberries in the in vitro culture. |
Автори: | Іванова-Ханіна, Л.В. Иванова-Ханина, Л.В. Ivanova-Khanina, L. |
Ключові слова: | асептическая культура контаминация эксплант культура in vitro клональное микроразмножение асептична культура контамінація експлантов клональне мікророзмноження aseptic culture contamination explant culture in vitro clonal micropropagation |
Дата публікації: | 2013 |
Видавництво: | Миколаївський національний аграрний університет |
Бібліографічний опис: | Иванова-Ханина Л. В. Влияние гормонального состава питательной среды на интенсивность роста малины в культуре in vitro / Л.В. Іванова-Ханіна // Вісник аграрної науки Причорномор’я. – 2013. – Вип. 3 (73). – С. 128-135. |
Короткий огляд (реферат): | Представлены результаты исследований эффективности получе-
ния асептической культуры ремонтантной малины в осенний период.
Установлено, что наиболее эффективным при введении в культуру in
vitro исследуемых сортов является добавление в питательную среду
БАП (0,5 мг/л) и ГК (0,2 мг/л). Представлено результати досліджень з ефективності отримання асептич- ної культури ремонтантної малини в осінній період. Встановлено, що найбільш ефективним при введенні в культуру in vitro досліджуваних сортів є добавлен- ня в живильне середовище БАП (0,5 мг/л) та ГК (0,2 мг/л). |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://hdl.handle.net/123456789/1580 |
Розташовується у зібраннях: | Вісник аграрної науки Причорномор'я. - 2013. - Вип. 3 (73). |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
n73v3r2013ivanova-khanina.pdf | 652 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.