Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/15829Повний запис метаданих
| Поле DC | Значення | Мова |
|---|---|---|
| dc.contributor.author | Трибрат, Руслан Олександрович | - |
| dc.contributor.author | Tribrat, Ruslan | - |
| dc.contributor.author | Самойленко, Микола Олександрович | - |
| dc.contributor.author | Samoylenko, Mykola | - |
| dc.date.accessioned | 2023-11-22T11:22:51Z | - |
| dc.date.available | 2023-11-22T11:22:51Z | - |
| dc.date.issued | 2023 | - |
| dc.identifier.citation | Технологія зберігання і переробки зерна : методичні рекомендації для виконання практичних робіт здобувачами першого (бакалаврського) рівня вищої освіти ОПП «Харчові технології» спеціальності 181 «Харчові технології» денної форми здобуття вищої освіти / уклад. Р. О. Трибрат, М. О. Самойленко. Миколаїв, 2023. 64 с. | uk_UA |
| dc.identifier.uri | https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/15829 | - |
| dc.language.iso | other | uk_UA |
| dc.title | Технологія зберігання і переробки зерна | uk_UA |
| dc.type | Other | uk_UA |
| Розташовується у зібраннях: | Методичні рекомендації (Факультет агротехнологій) | |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| tzipz-181-prakt-2023.pdf | 738,07 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.