Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/15829
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorТрибрат, Руслан Олександрович-
dc.contributor.authorTribrat, Ruslan-
dc.contributor.authorСамойленко, Микола Олександрович-
dc.contributor.authorSamoylenko, Mykola-
dc.date.accessioned2023-11-22T11:22:51Z-
dc.date.available2023-11-22T11:22:51Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationТехнологія зберігання і переробки зерна : методичні рекомендації для виконання практичних робіт здобувачами першого (бакалаврського) рівня вищої освіти ОПП «Харчові технології» спеціальності 181 «Харчові технології» денної форми здобуття вищої освіти / уклад. Р. О. Трибрат, М. О. Самойленко. Миколаїв, 2023. 64 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/15829-
dc.language.isootheruk_UA
dc.titleТехнологія зберігання і переробки зернаuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Розташовується у зібраннях:Методичні рекомендації (Факультет агротехнологій)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
tzipz-181-prakt-2023.pdf738,07 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.