Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/15829
Назва: Технологія зберігання і переробки зерна
Автори: Трибрат, Руслан Олександрович
Tribrat, Ruslan
Самойленко, Микола Олександрович
Samoylenko, Mykola
Дата публікації: 2023
Бібліографічний опис: Технологія зберігання і переробки зерна : методичні рекомендації для виконання практичних робіт здобувачами першого (бакалаврського) рівня вищої освіти ОПП «Харчові технології» спеціальності 181 «Харчові технології» денної форми здобуття вищої освіти / уклад. Р. О. Трибрат, М. О. Самойленко. Миколаїв, 2023. 64 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/15829
Розташовується у зібраннях:Методичні рекомендації (Факультет агротехнологій)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
tzipz-181-prakt-2023.pdf738,07 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.