Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/1589
Title: Інтегральний метод оцінки інноваційної складової туристичного потенціалу регіону
Интегральный метод оценки инновационной составляющей туристического потенциала региона.
The integral method of the innovative component of the regional touristic potential.
Authors: Токарчук, Г. В.
Токарчук, А.В.
Tokarchuk, G.
Keywords: туристичний потенціал
інноваційний розвиток регіону
інтегральна оцінка
компонент туристичного потенціалу
інноваційна складова
туристический потенциал
инновационное развитие
интегральная оценка
компонент туристического потенциала
инновационная составляющая
tourism potential
innovative development of the region
integrated assessment component of tourism potential
innovative component
Issue Date: 2013
Publisher: Миколаївський національний аграрний університет
Citation: Токарчук Г. В. Інтегральний метод оцінки інноваційної складової туристичного потенціалу регіону / Г.В. Токарчук // Вісник аграрної науки Причорномор’я. – 2013. – Вип. 3 (73). – С. 88-96.
Abstract: Визначено узагальнюючу систему складових туристичного потен- ціалу регіону. Виділено роль інноваційної складової серед автоном- них компонент ортогонального простору туристичного потенціалу. Запропоновано систему складових показників з відповідними ваго- вими коефіцієнтами для інтегральної оцінки інноваційної компоненти в ході аналізу туристичного потенціалу регіону.
Определена система составляющих туристического потенциала региона. Выделена роль инновационной составляющей среди автономных компонент ортогонального пространства туристического потенциала. Предложена систе- ма составляющих показателей с соответствующими весовыми коэффициентами для интегральной оценки инновационной компоненты в ходе анализа туристи- ческого потенциала региона.
The generalized system of the components in tourism capability of the region is given. The role of innovation subcomponent among the autonomous components in orthographic view of tourism facilities is emphasized. The system of internal measures with the corresponding weight coeffi cients for the integral estimation of the innovation component is suggested for the tourism potential analyzes of the region.
URI: http://hdl.handle.net/123456789/1589
Appears in Collections:Вісник аграрної науки Причорномор'я. - 2013. - Вип. 3 (73).

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
n73v3r2013tokarchuk.pdf611,36 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.