Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/15980
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЧебан, Юлія Юріївна-
dc.contributor.authorCheban, Julyja-
dc.contributor.authorЧеркас, А. В.-
dc.contributor.authorГанженко, А. О.-
dc.date.accessioned2023-12-12T08:03:35Z-
dc.date.available2023-12-12T08:03:35Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationЧебан Ю. Ю., Черкас А. В., Ганженко А. О. Роль бухгалтерського обліку у розвитку бізнесу сфери харчування // Маркетингові та організаційні механізми повоєнного розвитку галузі гостинності та туризму України: зб. тез доповідей І Всеукр. наук.-практ. конф. (14-15 листопада 2023 року, м. Харків). Ч. 2. Харків : Нац. техн. ун-т «Харків. політехн. ін-т», 2023. С. 160-162.uk_UA
dc.identifier.urihttps://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/15980-
dc.language.isootheruk_UA
dc.titleРоль бухгалтерського обліку у розвитку бізнесу сфери харчуванняuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Статті (Обліково-фінансовий факультет)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
160-162.pdf730,04 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.