Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/1613
Назва: | Управління витратами м’ясопереробних підприємств Управление затратами мясоперерабатывающих предприятий. Cost management of the meat processing enterprises. |
Автори: | Стецюк, С.С. Stetsiuk, S. |
Ключові слова: | витрати м’ясопереробних підприємств постійні витрати змінні витрати умовно-постійні витрати управління витратами оптимізаційне моделювання расходы мясоперерабатывающих предприятий постоянные затраты переменные затраты условно-постоянные расходы управление затратами оптимизационное моделирования meat processing plants costs fixed costs variable costs relatively fixed costs cost management optimization modeling |
Дата публікації: | 2013 |
Видавництво: | Миколаївський національний аграрний університет |
Бібліографічний опис: | Стецюк С. С. Управління витратами м’ясопереробних підприємств / С. С. Стецюк // Вісник аграрної науки Причорномор’я. – 2013. – Вип. 2 (72). – С. 48-58. |
Короткий огляд (реферат): | Визначено основні етапи процесу управління витратами
м’ясопереробних підприємств. Планування витрат запропоновано
здійснювати на основі результатів економіко-математичного моде-
лювання оптимальних обсягів виробництва виробників продукції
м’ясопереробки. Розроблено методику інтегрального оцінювання
ефективності управління витратами м’ясопереробних підприємств. Определены основные этапы процесса управления затратами мясоперерабатывающих предприятий. Планирование затрат предложено осу- ществлять на основе результатов экономико-математического моделирования оптимальных объемов производства продукции мясопереработки. Разработа- на методика интегрального оценивания эффективности управления затратами мясоперерабатывающих предприятий. The main stages of the cost management of meat processing enterprises were determined. The cost planning has been proposed to conduct on the basis of the results of economic and mathematic modeling of optimal meat processing production volume. A methodology of integral estimation of the ef ciency of the meat processing enterprises cost management has been worked out. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://hdl.handle.net/123456789/1613 |
Розташовується у зібраннях: | Вісник аграрної науки Причорномор'я. - 2013. - Вип. 2 (72). |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
n72v2r2013stetsyuk.pdf | 352,16 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.